Sayfa 831/1004 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,641 - 6,648 arası.

Konu: Viop - XXX

1. xbank 1461 üstünde 1534 hedef olur yeni banka zirveleri vs görmek için 1534 üstünde kalıcılk şart ama bu endeks momentumuna bakarsanız bankalar bazında aşağı da ki desteklerinden daha yukarda destek bulan bankalar mevcut..!!
    hangisi asıl gösterge ilerleyen günlerde görecez.!!

1482 1507 1526

1553 1570 önemli pin barı saymazsanız sistemin belirlediği 1553 çalışmış 1570 üstü günlük kapanışlara dönmesi gerekli sert direnç ve endeks bazlı sistemsel hedefi 1640..!!

1584 1577 1540 bu bantta en önemsediğim seviye 1553 ..!!bunun üstünde yatay piyasaya artık girmeliyiz.!! yoksa iki ucu b*klu deynek.!!!adamı çırparlar.!!longcu longu shortçu shortu kaçırır.!!
    an itibariyle de vadeli de 1664 1670 boğa yönlü hedef olsa da bunun üstünde kapanışların günlüğe döndüğünü görünmek gerekir.!!yeniz zirveler için.!!
    fark çok gibi dursa da bir yataylık yaşanmadan ilerlememeli ya da salmamalı..yoksa tepki sert oluyor.!!
    vadeli 4h a yansımış bir toparlanma mevcut değil benim sistemde.!!

2.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Millet aç
    Bunlar hala düşman yaratıp seçim hesabı yapıyorlar

Haberleri izleyince cinnet geçiriyorum resmen
    ben acımıyorum abi..!!veren düşünsün..maalesef bu kadar duyarsız oldum.!!

Acıma, acınacak hâle düşersin diye boşuna dememiş atalarımız, bunun daha farklı bir versiyonu var da neyse, bu arada amerika ve avrupa güzel duruyor, yarım gapli bir açılış gelir mi?1515 üstü kapanış eski zirvelerin önünü açar gibi

4.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Bozkurt reis son pozisyonda bayım 18.000 puan terste kaldı. 154 den başladı 172 gördük en son. Bu camiada bu puanların 3'de 1'i bile adamı batırır, ocağına incir ağacı diker.

Sensor, pozisyon ve psikoloji yönetimi konusunda çok çok büyük trader bence. Ama yön tahmini konusunda başarılı olduğunu

düşünmüyorum.
    Bizde bunu anlattık burada ha kaybede bilir bu oyunun içinde bu var , ama bu kadar yön konusunda terste kalıp hegün 30 msj kavurduk yazmanın anlamı ne , yoksa Allah herkesin işini rast getirsin.
    Aynısını 2019 dada yaptı bazen o grafı atıyorum kızıyor , o zamanda yön konusunda yanıldı.

5. 2,52 üstünde kalırsa deli boğa..!!!

hep aynı oyun hep aynı düzlük busefer de vurcaz mı bakalım.!!
    sistem 7,26 altı kapanışlar poz stop 7,3 üstünde kaldıkça pozu tut der.!!

11,94 değeri 12,76 bandı kadar önemlidir..yukarı bant için 12,76 üstü long altı short...burada da sistemsel aynı değerler mevcut.!!ama burası aşağı kırılırsa short bacağı daha derin olur.!!

18,21 altı ve üstü diye bir durum vardı..trend takip eden sistem bunun altında 17,05 değeri altı ve üstüne bakar..buun için 17,8 altında ki her uzaklaşmayı önemsiyorum.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Bozkurt reis son pozisyonda bayım 18.000 puan terste kaldı. 154 den başladı 172 gördük en son. Bu camiada bu puanların 3'de 1'i bile adamı batırır, ocağına incir ağacı diker.

Sensor, pozisyon ve psikoloji yönetimi konusunda çok çok büyük trader bence. Ama yön tahmini konusunda başarılı olduğunu düşünmüyorum.
    şunu söyle söyleye yemediğim ban ceza yatış kalmadı.!!fazla yüklendim ama hala saçma geliyor bana 1596 ortili long pozda bile 1553 lere geldiğinde teminat eksik kaldı az para bırakmışım hemen tamamla diye mesaj geldi adam 20000 puandan bahsediyor ve buna inananda çok.!!!
    velhasıl kelam egoist dendi tutarsız dendi bize bir de adamın yaptığı algıyı görmeyenler şimdi bize algıcı demeye başladı o göktürke diyeceğim çok şey var da adam konuyu baştan takip etmiyor.!!
    uzatmıyorum o yüzden .!!
    cons o pozda haksız idi.!!

7. sn mertus ,
    Bu grafı ozaman buraya attığımdada karşı çıkmıştı burada yine şorttum dedi
    bıst 124 yaptı ,

8.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Acıma, acınacak hâle düşersin diye boşuna dememiş atalarımız, bunun daha farklı bir versiyonu var da neyse, bu arada amerika ve avrupa güzel duruyor, yarım gapli bir açılış gelir mi?1515 üstü kapanış eski zirvelerin önünü açar gibi
    1507 kilit rakam hocam spot hisse de takip ediyorsanız çılgın hareketler olacak özellikle gyo tarafında.!!!hayırlsı bakalım,,

Sayfa 831/1004 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •