Sayfa 922/1002 İlkİlk ... 422822872912920921922923924932972 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 7,369 - 7,376 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Erdoğan: Türk Lirası değer kazanıyor, vatandaşlar da TL'ye dönmeye başladı. Milletime teşekkür ediyorum

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan : Gıda fiyatlarındaki artık milletimizi rahatsız ettiği gibi bizleri de ediyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan : Koy okullarında eğitim öğretim 15 Subat’ta başlatacak , sayı artısı olursa yeniden ara verilebilecek

Erdoğan : 1 Mart’tan itibaren il bazlı eğitim öğretim başlamasını düşünüyoruz

İcisleri Bakanının resmî hesabından yapılan paylaşım ..

6. Boğaziçi üniversitesinden canlı yayın burada

https://www.twitch.tv/abum_rabum
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Profesyonel Futbolcumuz Erencan Yardımcı'nın transferi konusunda Eyüpspor Kulübü Derneği ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Eyüpspor Kulübü Derneği Şirketimize net 4.200.000 TL transfer bedeli ödeyecektir.

Eyupspor 4.2 milyon TL ?

8. "
    Türk lirası, dolara karşı yüzde 18, avroya karşı yüzde 16 düzeyinde değer kazanarak gelişmekte olan ülkeler arasında en iyi performansı sağladığını ifade eden Erdoğan, "Türk lirası değer kaybında değil, değer kazanıyor. Türk lirasındaki güçlenme ve altın fiyatlarındaki gerilemeyle beraber merkezi yönetim toplam borç stokumuz yaklaşık 173 milyar lira azaldı" dedi.
    "

Türk lirası en iyi performansı göstermiş..

Bunun sebebinin beceriksiz muhalefetin geçen aylarda doları 8.5'e çıkarması olduğunu söylemiyor sayın cumhurbaşkanı.

Ne kadar hoşgörülü.
    Ne kadar anlayışlı.
    Ne kadar affedici.

Gerçek bir lider.

2020 yılına ait şu tabloyu da bırakalım, beceriksiz muhalefetten onurlu birileri görür de görevden affını talep eder belki.

Batan Arjantinin parası %24 değer kaybederken biz %30 değer kaybetmişiz.

Ölmüş de 40'ı çıkmış bir ülkenin para birimi tlye göre %6 değer kazanıyorsa o ülkede muhalefet azıcık haysiyet sahibiyse 1 gün dahi koltuğunda durmaz istifa eder.

https://galeri14.uludagsozluk.com/84...mi_2092639.jpg

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

Sayfa 922/1002 İlkİlk ... 422822872912920921922923924932972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •