Erdoðan: Türk Lirasý deðer kazanýyor, vatandaþlar da TL'ye dönmeye baþladý. Milletime teþekkür ediyorum
Erdoðan: Türk Lirasý deðer kazanýyor, vatandaþlar da TL'ye dönmeye baþladý. Milletime teþekkür ediyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan : Gýda fiyatlarýndaki artýk milletimizi rahatsýz ettiði gibi bizleri de ediyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan : Koy okullarýnda eðitim öðretim 15 Subat’ta baþlatacak , sayý artýsý olursa yeniden ara verilebilecek
Erdoðan : 1 Mart’tan itibaren il bazlý eðitim öðretim baþlamasýný düþünüyoruz
Ýcisleri Bakanýnýn resmî hesabýndan yapýlan paylaþým ..
![]()
Boðaziçi üniversitesinden canlý yayýn burada
https://www.twitch.tv/abum_rabum
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Profesyonel Futbolcumuz Erencan Yardýmcý'nýn transferi konusunda Eyüpspor Kulübü Derneði ile anlaþmaya varýlmýþtýr. Yapýlan anlaþmaya göre Eyüpspor Kulübü Derneði Þirketimize net 4.200.000 TL transfer bedeli ödeyecektir.
Eyupspor 4.2 milyon TL ?![]()
"
Türk lirasý, dolara karþý yüzde 18, avroya karþý yüzde 16 düzeyinde deðer kazanarak geliþmekte olan ülkeler arasýnda en iyi performansý saðladýðýný ifade eden Erdoðan, "Türk lirasý deðer kaybýnda deðil, deðer kazanýyor. Türk lirasýndaki güçlenme ve altýn fiyatlarýndaki gerilemeyle beraber merkezi yönetim toplam borç stokumuz yaklaþýk 173 milyar lira azaldý" dedi.
"
Türk lirasý en iyi performansý göstermiþ..
Bunun sebebinin beceriksiz muhalefetin geçen aylarda dolarý 8.5'e çýkarmasý olduðunu söylemiyor sayýn cumhurbaþkaný.
Ne kadar hoþgörülü.
Ne kadar anlayýþlý.
Ne kadar affedici.
Gerçek bir lider.
2020 yýlýna ait þu tabloyu da býrakalým, beceriksiz muhalefetten onurlu birileri görür de görevden affýný talep eder belki.
Batan Arjantinin parasý %24 deðer kaybederken biz %30 deðer kaybetmiþiz.
Ölmüþ de 40'ý çýkmýþ bir ülkenin para birimi tlye göre %6 deðer kazanýyorsa o ülkede muhalefet azýcýk haysiyet sahibiyse 1 gün dahi koltuðunda durmaz istifa eder.
https://galeri14.uludagsozluk.com/84...mi_2092639.jpg
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Yer Ýmleri