Sayfa 836/1004 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886936 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,681 - 6,688 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    [emoji16] Allah sabır versin hocam ben o stresi yaşamak yerine para kazanmayayım daha iyi izlemiyorum direk ekran gece alarm kurarım alarm gelince telefondan biraz izleyip duruma göre açıyorum. Ben viopun kısa periyotlarının bana göre olmadığını acı öğrendim [emoji16]

Çok stresli ve aşırı zor olduğuna katılıyorum. Ancak otomatize etmeye çalışıyorum becerebilirsem getirisi diğer yöntemlerle kıyaslanamayacak seviyede olacak diye umuyorum.

Ekranda trade sadece kendimi / sistemimi geliştirmek için yapıyorum artık manuel trade ile para kazanma amacım yok...

[QUOTE=sindoma53;5131207]
     Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Dow'da gördüğüm bir durum için arttırdım ama az önce fazlalıklar gitti. Fazlalıkları dün almıştım.

Bende orada 29.800 altı formasyon takip ediyorum.
    En üstteki gösterge, Şubat 2020 de olduğu gibi NU yaparsa, longları bırakırım. FDow'da yeni zirve NU ile gelirse benim longlar gider.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Helal olsun vallaha maşallah..
     Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Günaydın

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Robotun aldığını vermediyse manüel işlemde.. başarılar.. şuan için altta fena gitmiyor ama hisse bazlıyım..gelsin bilançolar
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bunu ayrıca konuşmak gerekir Ben de temel analizden, bilançodan bilançoya ekrana bakmadan bu noktalara geldim, sorun nasıl geldim

Çok stresli ve aşırı zor olduğuna katılıyorum. Ancak otomatize etmeye çalışıyorum becerebilirsem getirisi diğer yöntemlerle kıyaslanamayacak seviyede olacak diye umuyorum.

Ekranda trade sadece kendimi / sistemimi geliştirmek için yapıyorum artık manuel trade ile para kazanma amacım yok...

Dirençler
    1605 ve 1620

6. Dostum geçen 20 bin verdim makineye gitti biraz koydu ama artık iyice kaşar olduk çıkarttım şimdi. Robot hep karda bu ara maşallah yatay günleri bile bir şekilde az da olsa karda bitiriyor ama henüz bitmedi kodla kodla bitmiyor istediğim gibi olmadı henüz bakalım olacak mı.

Yılların emegi tecrübesi ile rahat yaparım gibi geldi ama burada konuşmaya benzemiyor sistem kodlama işi - yazılım bilgim olduğu halde -
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Robotun aldığını vermediyse manüel işlemde.. başarılar.. şuan için altta fena gitmiyor ama hisse bazlıyım..gelsin bilançolar

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Helal olsun vallaha maşallah..

Çok teşekkürler Sv Dostum.

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    100 ve 30 da 150 ve 160 un üstüne bugün yarın atar .long devam..
    1586 aldığım nokta stop..
    Attı ve gaza basıyor..
    4.5 luk düşüşün devamı şimdiye kadar gelmeli idi..
    Tekrar aşşa dönmediği sürece zirveyi geçme ve bu düzeltme kadar üstüne koyma olasılığı var..

Dün akşam kapanışa doğru feyk attı..
    Long poz devam..

Sayfa 836/1004 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886936 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •