sayın hayek bedelli haberinden sonra takibe almıştım. sonra sizin burada yorumlarınızı okudum. burada paylaşmış olduğunuz değerli bilgiler ve analizler için çok teşekkür ederim.
sayın hayek bedelli haberinden sonra takibe almıştım. sonra sizin burada yorumlarınızı okudum. burada paylaşmış olduğunuz değerli bilgiler ve analizler için çok teşekkür ederim.
maaşallah A1 Capital olarak 2021 Ocak hacimleri cok iyi durumda
A1 Capital : 68.4 milyar
Global : 33.1 milyar
Osmanli :43.4 milyar
İnfo : 84.5 milyar (info'ya da maasallah iyi kazandirdi bize)
Gedik : 86.1 milyar
bu hesaba gore kabataslak 2021 ilk ceyrekte 200 milyar hacmi gececegiz. %53'unu tam olarak kontrol ettigimiz unutulmamali. (dolayli paylarimiz ile %63.5)
2021 / 3 hacim : 200 milyar yaklasik
2020 / 3 hacim : 76 milyar
buyume muazzam.
ayrica 200 milyar hacim ile 2020'de ki en iyi hacmimiz olan 4. ceyrekte ki 188 milyar hacmi de gecmis oluyoruz.
hesabi herkesin takdirine birakiyorum.
yatırım tavsiyesi değildir
Son düzenleme : hayek; 01-02-2021 saat: 23:34.
glryo çok naz ettin çok................ bu gidişe bakılırsa nikah kıyacağız da zarardan başka bir faydasını görmedik nikahlanalım da nikahta keramet var derler
belki faydasını görürüz.
Hissenin anasını ağlattığı yetmiyormuş gibi bir de sitem eden yatırımcılara dava tehdidinde bulunmuşlar. Pişkinlik tavan yapmış.
bu haftaki spk bulteninde de bedelli sermaye artirimi onayinin gelmesi zayif ihtimal gibi
ama onumuzdeki hafta onay gelme itimali %90 bana gore.
beklenildigi üzere spk bulteninde onay gelnedi. takvimin epey sıkıştığını söyleyebiliriz. hem spk onayi hem de pespeşe mali tablolar gelecek subatin ikinci haftasindan itibaren
Yer İmleri