Sayfa 845/1004 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895945 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,753 - 6,760 arası.

Konu: Viop - XXX

1. Sn Jas Short icin 1629 -1635 ler daha uygun degilmi ? bu seviyelerdenden acilacak shortun stopu biraz kisa olur

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Short 2 (2/14)
    Sırada Şubat vade 1617,75 var
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    BÖYLE ANALİZ mi olur yav.!!hayal dünyası güzel ama ülke dinamikleri denen bir şey var..!!
    doların buraya gelmesi demek net ülkenin malum şahısları tarafından peşkeş çekildiği ve satıldığı uzun vadeli borçlandırılıp kiralandığı anlamı çıkar.!!
    Aman abi, oyuna gelme, grafik alıntı. Ben çizmedim, çizecek bilgimde yok. Ama güzel olan şey grafik 7 kez alıntı yapıldı. Bazen günde 70 grafik çizer insan biri alıntı yapılmaz. Ama 1 grafik çizersin bomba olur.

3. 7.16 oldu bızde hıc bırsey begenmıyoz yavvv.1 saattır ırdeledık 6 tl arttı

4.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Emektar abi, küçük kıyamet adamın karısı öldüğünde yaşarmış, büyük kıyamet ise kendisi öldüğünde. Şimdi 8,6 dan dolar alanlar küçük kıyameti yaşıyor, senin 6,5 geldiğinde büyüğünü yaşarlar.

Grafik alıntı abi, elçiye zeval olmaz. Çizen adamı tekrar bulursam akşama diğer fantazileri var mı onları da paylaşırım.
    Boş ver onu,onuki de fentezimi!...
    Esas fentezi diyanette,,,evlenecek kişiler birbirlerinin mahrem yerlerine bakabilirlermiş evlenmeden önce hemi de bir şahit huzurunda....
    NEEEEE AHAHAHAHA....
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

5. gün içi işleme göre 1607 üstünde deli boğa piyasası.!! 1584 1592 değeri short yönlü de ilk hedef olur düşünenlere ama sistemsel durum bende bu.!!
    1 dk dan bahsediyorum..kolay gelsin..!!!
    1607 üstünde saatlik kapanışlar a daha 1 bar ihtiyaç var.!!
    benden demesi.!!! saatlikler toparlıyor ama insan kanmakta istemiyor..!!
    keşke gece öylesine açsa idim pc yi

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Sn Jas Short icin 1629 lar daha uygun degilmi ? burdan acilacak shortun stopu biraz kisa olur
    Bende stop yok kademeli satış ve alış var Sv Dostum. 1 er kontrat, 500 puan aralıklarla. Yukarı beklentim en az 1620, 1646 de olabilir. 1646 üzerine oturursa yeni zirve olasılığı ortaya çıkar.
    Geirse eğer, FDowda 30700-31200 arası bölgede durumu incelemeye başlarım. Şu anda sorun yok, sadece 2 kontrat, fasulyeden. Normalde 1598-1596 seviyelerinden kar al olabilir, indiklere göre. Olmasa da hiç sıkıntı değil. Ne kadar çıkarsa o kadar iyi.

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    tebrikler.

son yorum iddialı bir hedef ama bu VOB da tabi ki ne imkansızlar gördük.
    Teşekkürler

8.  Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    aynen.dıkkat edrsenız pıyasalar soguslenmek uzere ıslev yapmakta .8.50 sevıyesıne gıderken kasa patlatıldı.enteresan olan eksı ye gecen dolar nasıl duser rekabet yok demekkı neymıs saldırı yokmus.canları ıstedımı olmayan para deger kaybeder olmus.yazık yenı nesle geleceklerı de hıc edılmıs.tarıhte olmayan bır yukselıs olmus hısselerde xtumy endeksı 3 e katlamıs nasıl hısse alır tasırsın.ılla sort olacan dıye kaıde yok flat olmakta pozdur.para kolay kazanılmıyor dıkkat edın arakadaslar .
    katılıyorum hocam düşüncelerinize flat kalmakta bir pozdur dogru söylüyorsunuz coluk cocugumuzun parasını getirip yoncaya 9.60 almak anlamsız adamlar 10.80 buraya kadar düşürdüler buralardan yonca alan kişinin stop yapmadıysa halini bir düşünün ytd
    Son düzenleme : Jellat; 02-02-2021 saat: 12:59.

Sayfa 845/1004 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895945 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •