Sayfa 848/1004 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,777 - 6,784 arası.

Konu: Viop - XXX

1. ABD ve Avrupa parasının değerlenmesini istemiyor,yoksa mal satamıyor,bizimkiler de doları düşük istemez çünkü ithalat artar ihracat duruyor...cari açık önemli
    Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Zirveye kadar 31 long kontratı eritmem lazım. Henüz 2 tanesi gitti.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    başarılar başkan sen işini bilirsin..!!kolay gelsin ..

3.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    başarılar başkan en azından millet gibi boş boş atmıyorsunuz bir stratejiniz var..kolay gelsin tebrikler.!!
    Teşekkür ederim 17 yıldır borsadayım
    Viop çok tehlikelidir görerek oynamak gerek piyasayla inatlaşma olmaz,borsa yukarı momentumunu kaybetti
    Ytd

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    selamun aleyküm dostlar

İDEAL Short'un anotomisi için şartlar henüz erken diyor .....
    İdeal short için zirve görünecek, zirveden aşağı %4 inecek (en az 120 dakikalık grafta). Sv Bear_Bull gibi, bende de o sabır yok. Eminim ki kendisi de short açmaya başlamıştır. Can çıkıyor, huy çıkmıyor. Kaldı ki Sv Bear_Bull'un benimkinin en az 20 katı işlemi vardır, normalde 30 katı falan. Yazıyı görürse yapıştırır al-satları, haklı olduğum ortaya çıkar. Kim ne derse desin, trade konusunda tektir kendisi.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    başarılar başkan en azından millet gibi boş boş atmıyorsunuz bir stratejiniz var..kolay gelsin tebrikler.!!
    BAŞKAN'ım aramıza yeni katıldı yohsam yeni bir nik alıp geldi?

6.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Boş ver onu,onuki de fentezimi!...
    Esas fentezi diyanette,,,evlenecek kişiler birbirlerinin mahrem yerlerine bakabilirlermiş evlenmeden önce hemi de bir şahit huzurunda....
    NEEEEE AHAHAHAHA....
    valla hangı dıne mensup o akedesler bı ara da tokıden ev alırsanız faız haram degıl caız demıstı .hatta ensar da cocuk tecavuzlerıne bı kereden bısy olmaz dıten zıhnıyetın hangı dın mensubu ?

7.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    BAŞKAN'ım aramıza yeni katıldı yohsam yeni bir nik alıp geldi?
    4-5 Yıldır yazmıyorum,eskiden madenci67 olarak yazardım,takip ederim hisse.neti 15 yıldır
    Ytd

8. bu arada benim sistem çığırdı 1515 de endeks 100 de al verdi..!1 ancak bu sürekli gidecek anlamı çıkmaz genelde bir salar...!!!
    1507 1515 artık önemli 1515 al sinyali salınımında tolerasyon eşiği 1507 dir..!!ikinci sisteme göre 1507 1526..!!benim için en önemlisi 1526 destek te 1507 dir efenim.!!!

salınımlar shortçulara yarayabilir ama net döner tabi ki diyemeyiz tolerasyonu budur..!!

Sayfa 848/1004 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •