Sayfa 676/996 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,401 - 5,408 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Ekonominin, yuzyuze egitimin baslamasindan onemli sorunu mu var.?

Birileri bunu uyarmis olmali, aman doviz dolar konusma diye.
    Son düzenleme : Tinaz; 02-02-2021 saat: 16:15.

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bahçeli: "Türkiye'nin yeni bir anayasaya ihtiyacı olduğu açıktır. Milliyetçi Hareket Partisi'nin amacı, görüşü ve düşüncesi de bu yöndedir."
    Bizim reformlar gümbürtüye gitti anlaşılan. Hani yapacağınızı söylediğiniz reformlar derseniz diyecekler ki yahu anayasayı değiştireceğiz daha ne reform olsun bekleyin hele diyecekler. Tamam nerede taslak bugün mü akla düştü siz ilk defa 2019 da mı iktidara geldiniz. Adamlar zamana oynuyor hep uyutma üzerine. Hadi bizi yanıltın.
    Son düzenleme : naar; 02-02-2021 saat: 16:25.

3. Bunlarin gorusu dusuncesi de varmis iyimi ?

Cok guldum.

Ulan sizde zerre dusunce olsa, bu degnekciyi devletin makam arabasi ile gezdirmezsiniz.

Bu millet, ulkucu mafyayi unutmaz, cek senet mafyasini hic unutmaz.

Gorus ve dusuncesi o yondeymis, Reis demeden al bunlari agzina da gorelim.

4. bunu demeden önce
    dolarlarını satmış mı ?
    bozkurt FX

5. Bugün almıştır bence
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Paraya sıkıştınız ,ayyuka çıkmış fiyatlardan emlağınızı,yazlığınızı,arabanızı satmıyacaksınız,200 günlük ortalama altına düşen nerden bakarsanız bakın herkese bırakın paranın zaman maliyetini, kemiksiz nominal fiyatdan zarar yazdıran dolarınızı altınınızı satacaksınız .Kimbilir belli mi olur bazıları satar da ,gene de çok satan olmaz gibime geliyor.
    nakde çevrilmesi en kolay varlıklar oldukları için, bu işleri kurgulayanların aklının bir köşesinde bu ihtimalin de olduğunu düşünüyorum.. çünkü enflasyonlu yüksek faiz ortamında tl-likidite daralmaya devam edecektir. pandemi ile birlikte özellikle küçük yatırımcı, küçük esnaf vb. tarafında bu şekilde zorunlu çözülmeler görebiliriz. tabii elimizde net veri olmadığı için tahminden ötesini zaman gösterecektir..
    ytd..

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Tarrağımı alabilir artık ahali yerli ve milli tumofili, TOGG 300 kw.

Düşünün ki 2020 cereyanlı tumofil satışı sadece 844 adet, bunların vergisine kadar düşmüş durum vaziyet.
    merso bmw falan da yüksek OTV nedeniyle elenktrinkliye ağırlık vereceeedi neseki reyiz bozdu oyunlarını

bu arada kamuya audi vw almayın diolarmış eyyy fransa talisman alacaazzzz

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Gümüşte sanayide ihtiyaç yıllık 700 ila 800 milyon ons arası.Kalıyor yatırım için talebi karşılayacak 200 ila 300 milyon ons arası bir şey.Sadece ocak ayında 65 milyon ons talep gördü.Geçen haftaki anormal talep de sanırım bu rakama dahil değil.Bu kadar talebi kim karşılayacak.Ha nasıl yaparsın kontratla al sana 1 milyar ons dersin de reddit meddit ayağına herkes fiziki alıma saldırmaya devam ederse first majestiğin yaptığı gibi fiziki teslimat fiyatları şimdilik 36 dolara çekildiğinde kağıt gümüşteki 27 28 dolarlık fiyatlarla oluşan fiziki ila sanal arsında oluşan uçurum ne olur.Ben gümüşteki bu anomalinin benzerini yakında altında da bekliyorum.Bizim hükümet aslında doları savunmuyor gram altını savunuyor gibime geliyor.Ne zaman ons artsa doları düşürüyorlar,ne zaman ons düşse dolarda az bişi kımıldamaya izin veriyorlar.Ama herkes kurt olmuş kimse yalana dolana inanmıyor,gene yakında ağlamaya başlarlar bu ay 5 milyar dolar açık verdik ama 3 milyar doları altın ithalatından falan demeye başlarlar çakallar.
    https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...atisi-6208943/

Sayfa 676/996 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •