BU MÜMKÜN MÜ?
Originally Posted by ABKA BU MÜMKÜN MÜ? Umarım mümkündür ve aşağıdaki FDow direnci geçilir.
Originally Posted by ABKA BU MÜMKÜN MÜ? şimdilik güzel gidiyor.. formasyon hedefi hedefi 1540 üstü gibi.
Originally Posted by ABKA . formasyon hedefi hedefi 1540 üstü gibi. hocam GRAFİK üzerindeki çanak ve kulp için belirlediğiniz çizgi YATAY mı ?
Originally Posted by rosense hocam GRAFİK üzerindeki çanak ve kulp için belirlediğiniz çizgi YATAY mı ? evet yatay.aynı zamanda destek oldu
Originally Posted by ABKA evet yatay.aynı zamanda destek oldu benim aşağıda resimde ki gibi yapmam yanlış mı?
Originally Posted by rosense benim aşağıda resimde ki gibi yapmam yanlış mı? pek fark etmiyor..bazen sizinki,bazen benim kine benzer yorum görüyorum.ben yatay dirençleri daha çok sevdiğimden öyle oldu.
Originally Posted by ABKA pek fark etmiyor..bazen sizinki,bazen benim kine benzer yorum görüyorum.ben yatay dirençleri daha çok sevdiğimden öyle oldu. net'te bir derya deniz nereden fayda görüp yararlanabilirsek bir de tecrübeli dostların onayını aldık mı değmeyin keyfimize ..
Forum Rules
Yer İmleri