-
esma soru cevap kısmı sende ben yetişemiyorum fibo olayını iyi cözmüşsün ben pek kullanmıyorum daha önce söylediğim gibi grafik cok kısa bakarım
-

Originally Posted by
Edesa
Hocam mesaj biraz geride kalmış müsait olursanız bı yorum alabilirmiyim
ıheva ısfın benzer yapısı var 1.90 üzeri hareketlenir
kozal baya gitmiş bayrak çalışıyor 1.2 hafta daha oyalanır belirli bulvarda
-

Originally Posted by
Toprak78
Hocam. Çay sonrası bir Hurgz yorumu alabilir miyim?
MI MAX 2 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Originally Posted by
delpiero7474
Gedik, inveo,froto, adese, ccola, kristal kola yorumu lütfen
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hurgz 2.60 üzeri kapanışlar gerekli
Gedik, inveo,froto, adese, ccola, kristal kola bunları hareket etmeden önce paylaştım sadece ınveo paylaşmadım oda yeni bana ters
-
dünya piyasaları yem yeşil yayla havasındalar unutmayın arkadaşlar bankalar 1 günde %7 %9 yapmaya başlıyorlarsa gercek düzeltme yaklaşıyor demektir yeni sinyal bu henüz öğle bir durum yok
-
Hocam daha önceleri bahsettiğiniz pegyo bir haftadır hızlı yükselişler yaptı. Yukselis devam edecek mi. Beklentiniz nedir pegyo dan
-
yarının kacak atı pınsu çimdemi koşar kumdamı izlicez 
-

Originally Posted by
tasarruf
Hocam daha önceleri bahsettiğiniz pegyo bir haftadır hızlı yükselişler yaptı. Yukselis devam edecek mi. Beklentiniz nedir pegyo dan
bedelli sonrası ciddi hareket edeceğini yazdım lakin ben bedelliye girmedim bölündükten sonra aldım 1.65 1.70 arası aldım canak hedefim var ytd
-

Originally Posted by
celik comak
bedelli sonrası ciddi hareket edeceğini yazdım lakin ben bedelliye girmedim bölündükten sonra aldım 1.65 1.70 arası aldım canak hedefim var ytd
Teşekkür ederim hocam
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri