Evet, FADE, ESEN, DNISI, BYRAK, ARDZ'de hepsinde benzer senaryolar yaşanmıştı ancak hiçbirinde 1 milyon TL emir sınırı bulunmamaktaydı. Yine çok buyuk bir caydırıcılık değil elbette ancak 4 gun olmuş en fazla lotu olan aracı kurum 212k taş çatlasa gun sonu 250k lotu bulunmakta.(%2) Bu kadarcık bir lotla baskı yapabileceğini duşunmuyorum şayet denerse tavanda bekleyen 8-9 milyon lot emri havada kapar, kaybeden gedik olur. Vurucaksa daha toplaması gerekiyor.
Sertifikali bir borsa danışmanı değilim nacizane yorumumdur, araştırmanızı kendiniz yapınız dediklerime göre al/sat/tut yapmayınız.
Sirada bekleyen emirlerin hepsi karsilandigindami bu tarz hisselerde tavan serisi bozulur?
Yoksa tavanda bekleyen emirleri, tavan serisinin bozulmamasi icin yazan abilerin, o emirleri iptal edip ky i panikletmesiyle mi tavan bozulur?
Bence 2. Maddeyi atliyorsunuz gibi geliyor bana?
SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir
Tabiki cok haklısınız asıl etkili olan 2. Madde sonuçta o tavanda bekleyen 8.5 milyonun ancak 2 milyonu küçük yatırımcının emri? Ancak şunu da değerlendirmekte yarar var 401.000 küçük yatirimcinin sadece %3.5'i aramizdan ayrılmış geri kalan %96.5 hissede devam ediyor. Buna karşılık gedik verdiği farizi olarak diyorum 3 milyon emri silse ve elindeki 245k lotu bugun koysa.. Sizce A1, Info gibi aç kurumlar bunu karşılamaz mı? Karşılamaması için Gedik gerçekten yüksek bir lot yüzdesine sahip olmalı bana kalırsa %15-20 gibi (1.5-2.4 milyon lot). Bu cumaya kadar küçük yatırımcı sakin kalır oltaya gelmez ise güzel sürprizler olabilir.
Yatirim tavsiyesi içermez. Al/sat/tut tercihlerinizi kendi arastirmalarinizla yapiniz.
Yer İmleri