Sayfa 156/1009 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,668
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Şimdide dolarda yaptıkları hareketin aynısını faizlerde yapıyorlar. Aman süper bono çıkacakmış. Amaç o kadar açık ki ; 8,50- 8 aralığından sattıkları dolar paralarıyla borsada ve bono da yaptıkları SÜPER gelirle bizlere '' şimdi dolar tutulmaz, süper bonoyu kaçırmayın '' diyerek güya yardımcı olmak adına aslında bizlerin satacağı 7,15 lerden dolarları ceplerine dolduracaklar. Süper dediğiniz ortada adı dolaşan ama kendi görünmeyen bonodan kazanacağınız para , sattığınız döviz zararını karşılayacak mı ?

Ama döviz bozmadan zaten elinde TL. tutanlar için bulabildiği her yüksek faiz bir kazançtır. En güzel yatırım kendi içinize sinen , aklınıza yatan yatırımdır.
    Ben de gece rahat uyutandir diyorum.

Syg ,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2. konusu neresi bilemedim de bu özel şirket tahvilleri için ne diyorsunuz???

çok iyi oranlar duyuyorum...

%23-25 bunun aslı astarı varmı bilemedim?

en iy bu topik bilir herhalde.

3. 0.25 bile indirsin ya da stopaj avantajı uzatılmasın o dakika karşı köye geçin. aynı hataları tekrarlamayın.

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    konusu neresi bilemedim de bu özel şirket tahvilleri için ne diyorsunuz???

çok iyi oranlar duyuyorum...

%23-25 bunun aslı astarı varmı bilemedim?

en iy bu topik bilir herhalde.
    Çalıştığınız aracı kurum varsa , en uygun olan ÖST ( özel sektör Tahvili ) ni öğrenebilirsiniz. Bu tip tahviller 2, elde çok sık oynak faizli olabiliyor. Ama riski sevenler için bakılabilir...

5. Hscb den para bağlarken valöre çok dikkat edin otomatik bir gün sonra başlatıyorlar, gün hesabınızı kendiniz baştan mutlaka yapın arkadaşlar.

6. bankalara paranızı ucuza kaptırmayın, para piyasası fonları mevduattan daha iyi getirmeye başladı. Hem de risksiz.

7. ppz mk 18.24%

8.  Alıntı Originally Posted by vecdi Yazıyı Oku
    Hscb den para bağlarken valöre çok dikkat edin otomatik bir gün sonra başlatıyorlar, gün hesabınızı kendiniz baştan mutlaka yapın arkadaşlar.
    Bugün valörlü olarak mevduat yapmayı başardınız mı?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Sayfa 156/1009 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •