Sayfa 967/1004 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,729 - 7,736 arası.

Konu: Viop - XXX

1. Siz ne görüyorsunuz bilmiyorum ama saat 11-12 arası yukarı gitmeli yoksa 2saatlik grafik pek hoş olmayacak gibi görüyorum ben

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    geçen sene damat 6,85 lerde haziran-ağustos arası tonla dolar sattı...sanırım rezervlerde en büyük erime o dönem gerçekleşmiştir...o nedenle doları bir şekilde o seviyelere çekmeye çalışabilirler...aklıma gelen bu...bunun için zaten faizi mecbur yüksek tutmak zorundalar...dolarları toplarlarsa elleri güçlenirse o zaman faiz indirimleri başlar diye düşünüyorum...

tabii bu arada globalde anormal işler gelişmeler olmamalı...

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bilen arkadaşlar mevcuttur burada kapanan topikte 8.55 müdahale beklerim dediğimde graflamıştım 6.80 beklentim olarak , yalnız bu kadar dik durma isteğinden sonra bunu 6.50 indirdim Merkezin dolar toplaması için.
    Toplayabilecek mi sence? 6.50 olmaz demiyorum. Hatta 5 bile olabilir. Ama ben rezerv biriktirebilecegine inanmıyorum. Faizi ver parayi kullan.

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bugün de 3 şirkete bedelli onayı geldmi..
    Bucim
    İhlas
    akfgy (bu tahsisli)

Faizleri yüksek tutup küçük şirketlere parayı borsadan KY yi çarparak kazanın ve yeni gelenlere bedelliyi çakın denmiş belli..
    Ve ilginç olan da dibine göre 5-6 kat gitmiş kağıtta yüzde 100 bedelli geliyor..Yüzde 2-3 zor düşüyor..

1660 in falan bugün yada pazartesi gelmesi lazım..
    Eskiden bedelsiz olan roketlerdi, bedelli olan çakılırdı hep... Şimdi millet bedelliye atlıyor, bunu gördükçe, bizim millette para baya varmış la diyorum kendi kendime

Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

5.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Yine short mu?
    ayıpsın ne demek elhamdulliah shortuz...

dünkü 16,90 ları 17,00 yerine koydum 17,15 stop...

cuma riski almak istemeyenlerin ürkekliğine güveniyoruz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    6.85 ten(8 ay önce),2 aylık dolar satışımız oldu.Birileri de aldı.

Zaman maliyetini de eklersen 7.10 bence çok güzel yerler.

Şahsen en fazla 7.20 bekliyordum, 200 GN. ORTALAMADAN MAX. %2 SARKMIŞ OLDUĞUNDAN( ORTALAMA 7.32)

BOTAŞ dolar alıyor ve eksi rezerv olan MB dolar alacağım diyor.

DXY çok az zamanda aşırı satıma gelir ve orada PU olur..buda ek arguman.

7. Endeks viop, teminat çok fazla ve çok dengesiz, endeks düşmüyor ama viop endeks makas değişiyor ve kar zarar durumu yaratıyor durmadan... hisse viop da daha iyi kazanıyorum, onu farkettim, ve hisse viop endekste göre daha stabil sanki. endeks viop bir de komisyonu iyi sokuyor, hacimden dolayı, küçük al sat yapınca karı iyi sömürüyor, onbinde 1 komisyon olsa dahi... Sanırım, çok iyi bir hareket yakalamadıkça endeks viop yapmayacağım ama hisse viop son gaz devam....
    Ama buralardayım, gitmiyorum bir yere)))

Az önce Ereğli gir çık yaptım, 5 tanecik, teminat az, komisyon az 60 TL, Allah bereket versin, 1 tane endeks gir çık yaptım, 60 TL gene ama komisyon ve teminat...
    Yani hisse daha avantajlı sanki, bana göre

8. GARAN 9.90 kırılmasın diye dün akşam çok direndiler ama bugün elden gidiyor orası

Sayfa 967/1004 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •