Siz ne görüyorsunuz bilmiyorum ama saat 11-12 arası yukarı gitmeli yoksa 2saatlik grafik pek hoş olmayacak gibi görüyorum ben
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Siz ne görüyorsunuz bilmiyorum ama saat 11-12 arası yukarı gitmeli yoksa 2saatlik grafik pek hoş olmayacak gibi görüyorum ben
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
geçen sene damat 6,85 lerde haziran-ağustos arası tonla dolar sattı...sanırım rezervlerde en büyük erime o dönem gerçekleşmiştir...o nedenle doları bir şekilde o seviyelere çekmeye çalışabilirler...aklıma gelen bu...bunun için zaten faizi mecbur yüksek tutmak zorundalar...dolarları toplarlarsa elleri güçlenirse o zaman faiz indirimleri başlar diye düşünüyorum...
tabii bu arada globalde anormal işler gelişmeler olmamalı...
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
6.85 ten(8 ay önce),2 aylık dolar satışımız oldu.Birileri de aldı.
Zaman maliyetini de eklersen 7.10 bence çok güzel yerler.
Şahsen en fazla 7.20 bekliyordum, 200 GN. ORTALAMADAN MAX. %2 SARKMIŞ OLDUĞUNDAN( ORTALAMA 7.32)
BOTAŞ dolar alıyor ve eksi rezerv olan MB dolar alacağım diyor.
DXY çok az zamanda aşırı satıma gelir ve orada PU olur..buda ek arguman.
Endeks viop, teminat çok fazla ve çok dengesiz, endeks düşmüyor ama viop endeks makas değişiyor ve kar zarar durumu yaratıyor durmadan... hisse viop da daha iyi kazanıyorum, onu farkettim, ve hisse viop endekste göre daha stabil sanki. endeks viop bir de komisyonu iyi sokuyor, hacimden dolayı, küçük al sat yapınca karı iyi sömürüyor, onbinde 1 komisyon olsa dahi... Sanırım, çok iyi bir hareket yakalamadıkça endeks viop yapmayacağım ama hisse viop son gaz devam....
Ama buralardayım, gitmiyorum bir yere)))
Az önce Ereğli gir çık yaptım, 5 tanecik, teminat az, komisyon az 60 TL, Allah bereket versin, 1 tane endeks gir çık yaptım, 60 TL gene ama komisyon ve teminat...
Yani hisse daha avantajlı sanki, bana göre
GARAN 9.90 kırılmasın diye dün akşam çok direndiler ama bugün elden gidiyor orası
Yer İmleri