Sayfa 316/932 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

1.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Sağolun Canel Bey
    Tolga bey selamlar,
    Aklıma bir şey takıldı. Sizin bu sistem içinde altın, gümüş dolar Euro vb emtiyalar da var mı? Yada bunların fonları?
    Çünkü bende bunlar dip uyarısı veriyor ki bir kaç ay için ciddi potansiyel görüyorum.

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    "Özel Tolga Teknokent Teknoloji Okulu"

Mezuniyet töreni - Hayırlı olsun.
    izci abi, her zamanki gibi mütevazi ama espri dolu cümleler kurmuşsunuz. Sağolun varolun abi.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Tolga bey selamlar,
    Aklıma bir şey takıldı. Sizin bu sistem içinde altın, gümüş dolar Euro vb emtiyalar da var mı? Yada bunların fonları?
    Çünkü bende bunlar dip uyarısı veriyor ki bir kaç ay için ciddi potansiyel görüyorum.

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Aleyküm Selam Canel Bey

Malesef hisse senedi haricinde tarama yapmıyorum. Veri tabanını sadece hisselere göre ayarladım.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Sözlerimle Bir şey söylemiyorum Tolga bey...Hayatın akışı onu öyle söylüyor...Şöyle ki;

İsminiz mesela Süleyman olsaydı...Okulun adı bu kadar uyumlu olur muydu...değil mi yani...

"Özel Süleyman Teknokent Teknoloji Okulu"
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Sözlerimle Bir şey demiyorum Tolga bey...Hayatın akışı onu söylüyor...Şöyle ki;

İsminiz mesela Süleyman olsaydı...Okulun adı bu kadar uyumlu olur muydu...değil mi yani...
    Siz bunu söylemeseydiniz farkına varamazdım abi. Hala uykum açılmamış demek ki. Herşeyin hayırlısı abi inşallah.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Mütevazi olamayan insanların başarı şansı olamaz. "Her şeyi ben biliyorum" diyen biri, aslında hiç bir şey bilmeyendir. Kendi kibir dünyasında yok olmaya mahküm dur. Her şeyi bilen, Şüphesiz ki, Sonsuz güç ve kudret sahibi Rabbimiz dir. Bizler onun ilmini yine Onun izin verdiği kadarını öğrenmekle hayatımızı geçiririz. Sonuç itibariyle hepimiz birer öğrenciyiz...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Haklısınız abi, öğrenciyiz ve öğrenecek o kadar şey var ki. Dünya insana bazen çok büyük ve bazen ise çok küçük geliyor. Zaman bazen akıp gidiyor bazen hiç geçmiyor. Ömür de çok kısa. İnşallah herkes iyilikleriyle anılır.

8. iyi tatiller Hocam;

işfin, hatek, isdemir, reysaşgyo, sanel, çimsa ve kardeşi ne zaman takılacak oltaya acaba..

Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz.
    İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
    FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.

Sayfa 316/932 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •