Sayfa 244/602 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Bende CEMTS ve POLHO nun güncel teknik görünümlerini sorayım.
    cemts ağır tahta ama hızlandığında herkes diyecek wayyy bee ne gitti sessiz ve derinden hedefleri büyük sabır lazım tabiki
    polho cok yorum yaptık artık sahnede ederini arayıp bulacak eğer günlük haftalık bakıyorsan esra fibo işiyle cözüyorsun zaten olması gerekenleri

2.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    AVGYO büyük resimde hedef büyük ama onun sırası seneye bence bu sene mepet ön pilanda
    kozal büyük fiyatlar beni bozar yorumsuz
    akmgy oda yüksek fiyat yorum yapamam
    Teşekkür ederim hocam
    ''Kıtmir bir köpekti.Ashab-ı Kehf'in köpeği.Ama cennete gitti.
    Kim olduğun kadar kimlerle olduğun da önemli.'' NFK

3. Sn Celik hocam , son olarak bak ambalah hk yorumunuz nedir.

4. iyi geceler hocam araştirmaya devam ediyoruz bir yandan kripto paralar bir yandan hisslerimizi takipteyiz insallah

SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    AVGYO büyük resimde hedef büyük ama onun sırası seneye bence bu sene mepet ön pilanda
    kozal büyük fiyatlar beni bozar yorumsuz
    akmgy oda yüksek fiyat yorum yapamam
    Hocam AVGYO büyük resimde hedef ne tahminen kendim için değil hocam bir akrabam için soruyorum uzun yaklaşık iki yıldır tutuyor hisseyi dedğiniz gibi önümüzdeki seneye kadar turmaya değer mi????
    ''Kıtmir bir köpekti.Ashab-ı Kehf'in köpeği.Ama cennete gitti.
    Kim olduğun kadar kimlerle olduğun da önemli.'' NFK

6. Çelik hocam listemizden olan menderes tekstil de kendisini bir turlu gösteremedi.Ama bekliyoruz ısrarla..

SM-J330F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    cemts ağır tahta ama hızlandığında herkes diyecek wayyy bee ne gitti sessiz ve derinden hedefleri büyük sabır lazım tabiki
    polho cok yorum yaptık artık sahnede ederini arayıp bulacak eğer günlük haftalık bakıyorsan esra fibo işiyle cözüyorsun zaten olması gerekenleri
    Teşekkür ediyorum hocam. CEMTS benim amiral gemim. Bunda uzuncuyum Allah ömür verirse. POLHO yabancı alişlarda ilk sıralarda.Bide iki hisse daha var sermayeleri ve piyasada ki lotları az. Sermaye artırımı olasılığı ile biriktiriyorum. Temelleri de sağlam şirketler. ALGYO ve KLMSN nedersiniz hocam?

8.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Hazırda yemek varken yemek arayışına girmemek gibi bir rahavete girmiş olabilir miyiz anlamında
    farkındayım esma bizim bilgilerimiz değersiz görülebilir lakin ben burada yazmaya devam edicem piyasa cöksede burdayım yükselsede bir kişinin duası bazen paradan ve servetten daha değerli benim için he zenginmiyim hayır herkes gibi sigortalı bir çalışanım işciyim yanii

Sayfa 244/602 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •