Sayfa 762/996 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,089 - 6,096 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Konfüçyüs der ki;
    Yüzünü batıya dönsen de çekirge
    Ardın hep arkanda kalır
    Konfüçyüs cu değilim de
    AB birliği varken yaşasaydı bu zat
    Kesin böyle konuşurdu
    Buna benzer bi sözü var çünki bildiğim
    Valla ben tesadüf 82 -87 arası istanbulun en jiks lisesindeydim özel değil o dönem özel çok yoktu zate
    Hala tuhaf bi gülme alıyo beni
    Özellikle varlıklı çocuklar arkadaşlar yani
    Hep batılıyiz sanarlardi
    Eminim hala öyle saniyolardir
    Fatih sultan mehmet romanın mirasını devir almadı mı ? Ömrü yetse romayı fethetmeyecek miydi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2. Batı Roma o esnada Doğu ya destek vermiyor ki zaten. Bi mirastan ziyade coğrafi bi devralış var
    Galatadaki Banker görünümlü tefeciler venedig e göç edip
    Helal servetleriyle huşu içinde maskeli balolarda tuttuklarını indiriyolar zate Ne gibi bi miras devralışı olmuş? Adamlar serveti çoktan tıransfer etmiş ki.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    14 milyar dolar gerçek olmayabilir. Eğer ziraatte öyle bir para varsa ve teminat vermişse sıkıntı yok. Tek sıkıntı neden bilançoda gözükmüyor diye sorulursa çıkar onuda kimse takmaz
    Başkanım bu hafta dolar ne yapar? 7 altına düşer mi?

4. Ortadoğu zaten bin parça şekilde ayrışmıştı, hibrit savaş da bu ayrışmanın nirvanası oldu, taçlandırdı yani Corona gibi, Rus Genelkurmayı mucidi.

Peşmergeye sormuşlar, kardeşim siz Sincar'da Iraklı Şiilerle ortak hareket edip YPG/PKK'yla savaşıyorsunuz, eş zamanlı olarak hem de aynı andan, Fırat batısında YPG/PKK ile işbirliği yapıp, Iraklı Şiilerle savaşıyorsunuz, bu nasıl iştir? Tabi peşmerge kısa bir error verdikten sonra, gözleri parıldamış, ee siz de bizimle işbirliği yapıp PKK'ya savaşıyorsunuz, ama Iraklı Şiiler bizi Musul'dan çıkarırken de bize değil onlara destek verdiniz.

Kimin eli kimin şeyinde belli değil. Ben olayı en başından kaçırdım, biz niye Esat'la papaz olmuştuk? İşbirliği yapıp, biz kuzeyden Esat güneyden, Rusya'nın hiç bölgeye gelmesine fırsat vermeden, IŞİD, PKK, HTŞ, ABD ne varsa süpürüverseydik ya. Ben demiyorum Trump dedi, IŞİD' i Obamayla Clinton kurdu diye. Eee, üüü, kanıt var mı efenim elinizde. Neydi meşhur laf, rüşvetin belgesi mi olur pe...venk gibi, paralı askerler, üçüncü taraf istihbarat örgütleri üzerinden teröre verilen desteğin belgesi olur lan pe..venk. El Kaide uzaydan mı geldi, Rambo X diye filmini yaptınız. 11 Eylül saldırılarında 3 tane bina var, hiç uçak değmemiş, yangın daha yeni başlamış, çelik kolonlar bıçak gibi kesilmiş, patlama sesleri bile kayıt altında, belgesi var, da ne oldu?

Adam HTŞ' yi bile legalize ediyor, biz hala Esat'a Eset diyoruz, ABD Kasım Süleymaniyi öldürdü, Cübbeli neredeyse bayram ilan edecekti. Biz böyleyiz, maalesef, bu bataklık bizi de çekti içine.

5. Gerçek rakamların bir karşılığı yoksa, ali perşembe hadi canım sende diyorsa, işde size efsane. Meğer merkez bankası kasadaki dolarları bu grafik yüzünden boşaltmış. 😎😎

Alıntı Originally Posted by Platones Yazıyı Oku
    Başkanım bu hafta dolar ne yapar? 7 altına düşer mi?
    Dolar bu dolarda dolmazda
    Bu arada az önce ankara merkezli bir sitede ankaranın çeşitli yetlerinden sokağa çıkma yasağı fotoğrafları ve videoları koymuşlar
    Sokağa çık dan sonraki kısımı takan olmamış resmen full çekmiş parklar ve sokaklar bukafa ile millete değil aşı vurmak aşıyı kıçından enjektörü ile soksan bu pandemiyi bitiremezsin
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Gerçek rakamların bir karşılığı yoksa, ali perşembe hadi canım sende diyorsa, işde size efsane. Meğer merkez bankası kasadaki dolarları bu grafik yüzünden boşaltmış. 😎😎
    ç(Alıntı) efenim bu sayım, 4 Ağustos tarihli, benden başka bu şekilde sayan görmedim, ondan biliyorum

Detayları v.s.;
    https://tr.tradingview.com/chart/USDTRY/7ZLF1PBV/

8. Hititlerin babillilerle asurlu ve basurluların meşhur ve tabi müphem kıralı üçüncü dandaldenyus :
    Dünyada para bu kadan bolken ve hala da bollanmağa devamke durumunda..
    Dolar artar mı? Borsalar düşer mi?

Sayfa 762/996 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •