Sayfa 41/356 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon
Arama sonucu : 2847 madde; 321 - 328 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

1.  Alıntı Originally Posted by subat4 Yazıyı Oku
    Merhaba...Sayin keko yillar once bu sayfada cok yazi yazan bi arkadas vardi keko isimli...Siz o arkadaş msnz?Daha önce bu sayfada yazınız var miydi keko ismiyle?
    Evet..O benim...yıllar önce bu hissede çok yorum yaptim..uzunda çok guveniyorum demiştim. .çok ta temettü verdi...kar eden büyüyen bir şirket olduğunu söylemiştim.
    Artık kime ne kadar nasip oldu bilmiyorum..benim de çok sabrım yok..ama buna rağmen doğru görmediğim hisseye yorum yapmam..

2. Borsa aleminde benzer nicki olmayan ve yıllarca aynı nick ile yorum yapan nadir kişilerden biriyim..geçmişte ne söylemiş isem hala ayni sözlerimin arkasında durarim. .bu güne kadar kolay kolay yüzüm kara çıkmadı. .Elhamdülillah bu güne kadar da çok kazandim..15 yıllık Borsa tecrübem oldu..11 yıldır da topiklerde yorum yazıyorum. .

3. Bu arada Watsap gruplarında Alcarın teknik olarak düşeni kırdığı yazılıyor. .yani olası bir çıkış için teknik olarak uygun bir durumdadır. .

4. Bizim çalı çırpıcı çıkmadı piyasaya hayret[emoji3]

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

5. Sattıktan sonra alcarın arkasından el bile sallayamayan Bremen mızıkacıları ve onların yancıları biraz sonra öttürmeye başlarlar. Brüt sonu kimsecikler kalmayacak bizden başka herhal.
    Alcar ne diyor bugün.... yiyen varsa satsın ama neyse biz gene rahat nakit ve vakdimizle tek bir lot alcar satmadan çalı arkasında festival gününü sabırla beklemeye devam edelim. Bremen mızıkacıları ve yancıları ise borozanlarını öttürmeye devam etsinler. Peki kim mu bremen mızıkacıları ve yancıları diyorsanız cevaplardan hemen anlarsınız. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir tamamıyla kendi görüşümüzdür dikkate almayınız😄😂😄😂😄😂

6. Geldi[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
     Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Bizim çalı çırpıcı çıkmadı piyasaya hayret[emoji3]

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

7. Alcar da bu ne yapıldı
    Önce her zamanki gibi testere formasyonu
    Takiben gelene sil gidene süpür formasyonu
    Brütte çok kişi döküldü festival gününde muhtemelen bizden başka kimse kalmayacak 3-5 lotu olanları dikkate almıyoruz. Neyse akşam bremen mızıkacıları ve yancıları burasını gene ağlama yeri yaparlar herkese iyi akşamlar seviyoruz seni alcar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir tamamıyla kendi görüşümüzdür dikkate almayınız. 😂😂😂😄😄😄

8. öncelikli 100 dolar hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor.
    10 ayda %1700 artan hissenin 1 ayda %100 artmaması için bir neden yok.

Sayfa 41/356 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •