arkadaşlar katılım süresi ve rüchan satma veya kullanma süresi bugünden itibaren nedir ne kadardır ... tşk ler
arkadaşlar katılım süresi ve rüchan satma veya kullanma süresi bugünden itibaren nedir ne kadardır ... tşk ler
yukarıda arkadaşım 16 şubat yazmış rüchan satmak için 7500 lot için cevaba ... peki diyelim ki katılacağız 16 şubat tan sonra rüçhanlarımız kullanılabilir mi olucak ... açıkçası 40 000 lotum var benim 40 000 r görünüyor , daha sonra %90 ( yuvarladım ) 36 000 e mi dönüşecek alacağım r 40.000 lot için ? tşk ler
Aynen bedelliye katılırsanız 40000 rüçhandan size yuvarlak hesap ile 36.000 lot ana hisse gelecektir.
Rüçhanların R pazarında işlem göreceği (alınıp satılacağı) tarih aralığı 8 şubatta başlayıp (yani bugün) 16 şubatta bitiyor. Yani bedelliye katılmak istemeyenler 16 şubata kadar rüçhanlarını satmaları gerek.
Bedelliye katılmak isteyenler ise bedelli için kendi paylarına düşen nakit parayı hesaplarında bulundurmaları gerekiyor ve bunun için son gün 22 şubat.
Bedelliye katılmak istiyorum nakitim de var müCo ya feda olsun diyenler)) ise hemen aracı kurumlarını arayıp bedelli katılım işlemlerini yapabilirler ancak bedelliden payınıza düşen hisseler hesabınıza ne zaman geçer bilemiyorum. Daha kapsamlı bilgiyi aracı kurumlardan almanız daha sağlıklı olacaktır.
Yatırım tavsiyesi içermez...
inceleyin inceleyin
cunku ne kadar iyi gordugunuzu dusunurseniz
sizi kandirmakta kadar kolaylasir
mucait oren cetesi
Bedelli paralarının kısmi olarak nerelere gittiği belli oluyor..Bu gün İhlas ev aletleri bayisinin yanından geçtim son birkaç yıl veresiye veren bakkal gibiydi bu gün gözlerime inanamadım adeta devasa bir züccaciye mağazası gibiydi nasıl olsa bizim gibilerden gani gani para yağıyor o da ne yapsın kına misali fazlalığınıda mabadına sürüyordur taş atıp kolumu ağrıdı yani biz çok daha bekleriz ihlaslar yükselecek yüzümüz gülecek diye..ytd..
Ws kardesim reddit te tanidiklarin varsa bi soyle de yarin show yapsinlar![]()
Yer İmleri