Sayfa 470/754 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570 ... SonSon
Arama sonucu : 6029 madde; 3,753 - 3,760 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    Sali yi beklesen iyiydi ustadim.

Gsray guzel acti gerci ama sonra bi miktar satis yedi. 4 uzeri atabilirse 4,5 lari hedefleriz orada.
    paçal yapıyorum , 35.80 den de attım , buralardan dönmezse kötü..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

2. Hissem düşüyor ama giderken hepsini yanımızda götürüyoruz o yüzden daha az üzülüyorum
    Şu gerçeği herkes kabul edecek fb olmazsa bir hiçsiniz..
    Eksi 5 işlem görüyoruz mükemmel bjk eksi 3 şampiyon gs neredeyse nötr ts eksi
    Fb gitmezse fb olmazsa ne reklam alırsınız ne Reyting alırsınız ne ihale alırsınız nede borsada kazanırsınız
    Feneri bitirelim diye ülke futbolu bitti.Avrupa’ya gidemez hale geldik.gidenler Aralık ayını göremeden elenip geri gelir oldu.hepsinin tek sebebi güçlü olmayan güçlendirilmeyen fb dir.
    Ama mızrak çuvala sığmaz..Mesut liderlik ederse sahiplenirse ki Alex ten sonraki en olmayan noktamız..gs de Arda bjk Necip atiba fb kimse
    Şimdi Mesut önderliğinde gustavo Ozan sosa irfan Pelkas Caner Gökhan yardımcılığında Erol a rağmen sonuna kadar ligte olacağız diyorum...
    Erol siklet farkı var.Anadolu da 12 futbolcusu olan kendini göstermek için fb gelmek için oynayan futbolcularla başarılı olabilir ama
    Mesut a taktik verebilmek için ondan daha Zeki olman gerek
    Sosa irfan Pelkas samatta Cisse tiham bu adamlara yön verebilmek için kariyer gerek onlara Avrupa kapıları açman gerek yoksa hepsi doyum noktası olan fb de zaten..
    Ümit Özay her türlü Arsen Venger gelecek diyor inşallah gelir
    Mesut oynayınca gördük dünya izliyor .bir kaç arkadaşı hemen sallamış TFF var sistemine daha çok rezil olacak TFF mhk .yarın Mesut bir basın toplantısı yapma tüm dünya daşşşak geçer bizim federasyon ve hakemler ile

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Arsen Venger gelirse ki en az onun kadar kariyerli bir hoca gelmeli sezon sonu:
    Şuan Avrupa’da kurulan Avrupa ligine unutmayan Türkiye’den sadece Fb davet edildi..Aziz baba hırslı bunların anladığı dili konuşan adamdı ama Ali Koç karakterli egolu bunların seviyesine inmedikçe ağar ani takıldıkça kuduruyorlar
    Adam da para var karizma var ego var kültür var çamura saplamaya çalışıyorlar ama adam hiç birini tikine takmıyor.
    Bugün Avrupa ligine tek takım çağrılan fb ise bu Ali Koç ve ekibinin yatırımlarının sonucudur ...
    Hoca tutmadı olmayabilir ama sezon sonuna kadar inşallah kendine çeki düşen verir yoksa bu kadroyu hocasız bıraksan 2.olur...

4. Hoca ve kenardakiker bu takıma zayıf kalıyor.Alex olsa kenardaki lerden daha etkili.olurdu. Mesut uzun bir süre oynamamis+Pelkas/Gustavo sakat..İrfan can sakat olarak alındı.var bir sakatlık ama?

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

maçlara seyirci alınabilme ihtimali var galiba, reis müjde vericem size demiş..��

6. Bide Trabzon potaya girdi..

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Ts aynı kadroya Berat ve bakasetas yaptı ama en doğru hamle Avcı yı aldı.bir lider hamle vs var kenarda.ve malesef 2 hafta sonra ts gidiyoruz ve 6 puanlık bir maça daha çıkacağız
    Çarşamba seyirci olmaz hocam
    Belki reformlar ,kanal İstanbul,restaurant ların açılışı falan adamların ekmekleri uok oldu taraftar fantaziye girer ona Nisan a kadar sıra gelmez zaten Erol şuan hala varsa taraftar olmadığından yoksa Kadıköy de bu Fıtbol ile her kazanılan maçlarda yuhalanır ve istifa istenir dayanamazdı
    Bakalım yarın akşam Başakşehir kupa maçına bizim mallar nasıl çıkacak

Alıntı Originally Posted by Poma22 Yazıyı Oku
    Ts aynı kadroya Berat ve bakasetas yaptı ama en doğru hamle Avcı yı aldı.bir lider hamle vs var kenarda.ve malesef 2 hafta sonra ts gidiyoruz ve 6 puanlık bir maça daha çıkacağız
    Çarşamba seyirci olmaz hocam
    Belki reformlar ,kanal İstanbul,restaurant ların açılışı falan adamların ekmekleri uok oldu taraftar fantaziye girer ona Nisan a kadar sıra gelmez zaten Erol şuan hala varsa taraftar olmadığından yoksa Kadıköy de bu Fıtbol ile her kazanılan maçlarda yuhalanır ve istifa istenir dayanamazdı
    Bakalım yarın akşam Başakşehir kupa maçına bizim mallar nasıl çıkacak

trabzondan bi cacık olmaz, avcı da erol da aynı okulun sınıfta kalmış öğrencileri..
    mart gibi seyircili oynayacağız derse reis tavandan kapar sportifler, ben de iki hisse var biri fener diğeri ekgyo..
    ekgyo tavandan kapadı nerdeyse, please tek lot tektu diye bir hisse var onu takip ediyorum..
    başakşehir maçında sıkıntı çıkmaz..ytd
    burak ağa 4 milyon lot çıkış oldu diyor bjk lakin 4 milyonu virman yapmışlardır , du bakalım ne olacak..

Sayfa 470/754 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •