Sayfa 130/166 İlkİlk ... 3080120128129130131132140 ... SonSon
Arama sonucu : 1327 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: ESEN - Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by galinse Yazıyı Oku
    Grafiklerimizdeki durum nasil hic bilgi yok karanlikta yol bulmaya calisiyorum. Nereye ineriz nereden tepki gelir hedefimiz ne olacak.

Amma soru sordum demi

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    destek tekrar çalışmış, şu an sorun yok.. ama yarın büyük ihtimal destek ihlal edecek gibi.. ihlalin durumuna göre karar vereceğim şahsım adına..

2. tahtacının biraz şeref problemi olsa da devam ediyoruz..

3. dün ihlal durumunu göre karar vereceğim demiştim.. 34 altı mallarımı veririm.. aksi durum devam..

Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    tahtacının biraz şeref problemi olsa da devam ediyoruz..
    Hakikaten 34.20 den 35.80 götür arkasindan tekrar 34.20 indir nasıl bir oyun var anlamak mümkün degildir

Nasil bir hisse bence süper çünkü al sata müsade ediyor. Tam bir dansöz [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

6.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    destek tekrar çalışmış, şu an sorun yok.. ama yarın büyük ihtimal destek ihlal edecek gibi.. ihlalin durumuna göre karar vereceğim şahsım adına..

ihlal sonrası tekrar içeri atsa da rahatlasak bugün yarın..

7. Kim tutmayı beceriyorsa flama kırılmasın diye ne varsa takir tükür satiyor sonra dipten topla topla dur.
    Hissede ky var diyeceğim sadece 2 gun önce ky 36 üstünden mala girdi 34.30 da ebesinin koyunu gördü dün diğer satıcı diğer alıcının 3 katımı.neydi.
    Pala ağam biz seni biliyoz açığa satış yasağına var vergelsin işte bir kaç gundi ky için yorma bizi be.

8. alış satış kademeleri de güzel.. palamıza kalmış artık, su koyuvermez ise yine güzel olcak gibi..

Sayfa 130/166 İlkİlk ... 3080120128129130131132140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •