Sayfa 170/1009 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1. Ben dolar için yazmıyorum ki arkadaşlar. Ben senaryo oluşturuyorum dolar şu olursa faiz buraya gelirse BİST bunu yaparsa şeklinde. Bunlar terazinin birer kefesi.bir birine bağlı olan şeyleri konuşmasak olmaz heralde. Mesela ben bugün gittim ekgyo hissesi aldım maksat para kazanmak değil mi bak onu da yazdım şimdi nolcak ki

2. Dolar 8 deyken de 5,50 hedef vermiştim o zamanda çıktıydı birileri şimdi de çıktı dur bakalım 6 ya düşsün omlarında gazını alırız

3.  Alıntı Originally Posted by bogazici77 Yazıyı Oku
    Dolar 8 deyken de 5,50 hedef vermiştim o zamanda çıktıydı birileri şimdi de çıktı dur bakalım 6 ya düşsün omlarında gazını alırız
    asgari ücret 500 dolar olacak mı diyorsunuz? böyle bir rakamı tarih yazmamış. uçuyor muyuz yani?

4. Uçan halkın parası kardeşim.uçan biz değiliz soyuluyoruz böyle böyle.doların o seviyeyi gördükten sonra düşmesi iyi değil madem o seviyeyi gösterme gördüyse buraya da düşürme. Ama planlı haraketler bunlar baron öyle dedi öyle olacak

5.  Alıntı Originally Posted by bogazici77 Yazıyı Oku
    Uçan halkın parası kardeşim.uçan biz değiliz soyuluyoruz böyle böyle.doların o seviyeyi gördükten sonra düşmesi iyi değil madem o seviyeyi gösterme gördüyse buraya da düşürme. Ama planlı haraketler bunlar baron öyle dedi öyle olacak
    baron için ucuz işçi ve pazar önceliklidir. faiz, arbitraj, borsayla işi olmaz. o işleri yancılar yapar. o yüzden çok dillendirilen dolar 6.8 bile olmaz.

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Migrosda kilosu 150 TL den Dogruluk marka bi peynir buldum ki bi harika..
    Cok guzel olgunlastirilmis.
    Hem eski kasari hem de beyas peyniri adamin dlini yakiyor..
    Severim aromatik peynirleri..
    Bugune kadar peynir yemiyormusum ben..
    Aah ah gec kesfettim

Syg,
    1,5 sene önce 45 tl civarıydı devamlı alırdım,bıraktım artık

7.  Alıntı Originally Posted by bogazici77 Yazıyı Oku
    Nisan 2020 de mesajımı aramış bulmuş arkadaş...
    lütfen üstüne alınma sn boğaziçi..

buralarda yenisin belli.. beni bilen bilir forumda.. desteksiz, bir öyle bir böyle sallayanların ipliğini pazara çıkarmak gibi bir huyum var.. on küsur yıldır. huyum kurusun.. sana özel değil yani.

sn boğaziçi.. sana desteksiz sallama demiyorum. hobi olarak yine yap ama.. şöyle olacak sonra da böyle olacak, böyle olacaksa ben size söylerim, gibi ne forumun ne işin etiğine uygun şekilde yazma, yazacaksan da bunun yatırım tavsiyesi olamayacağını da ekle sonuna en azından.

oldu ya yanılırsın.. başkalarının da zarar görüp..

Alıntı Originally Posted by bogazici77
    ..10.05 ten dönmesini beklemiyordum yanılınca da aval aval izledik
    ne aldıysak elimize verdiler bu da aynısı lanet olsun parasına da borsasına da
    bende zarar çok bu kadar zararı kabullenip satmam mümkün değil bekleyeceğim
    dememesi umurunda ise tabi.

8.  Alıntı Originally Posted by bogazici77 Yazıyı Oku
    Dolar 8 deyken de 5,50 hedef vermiştim o zamanda çıktıydı birileri şimdi de çıktı dur bakalım 6 ya düşsün omlarında gazını alırız
    dolar ın 6 tl yr düşmesini hiç istemiyorum, nasıl 8.50 den 7.05 düştü ama hangi ürünlerin fiyatı geri geldi ?
    6 tl ye düşse fiyatlar yine geri gelmeyecek ve %10 yükselse dolar arttı diye yine zam yiyeceğiz.
    bence 8.00 tl nin altında olmasın nasıl olsa 8.50 ye göre tüm fiyatları geçirdiler.

Sayfa 170/1009 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •