Sayfa 158/339 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258 ... SonSon
Arama sonucu : 2709 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: FONET- Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by udem Yazıyı Oku
    Sayın buffet mesajınız ıcın tesekkur ederım. Maıl attım burdan cevap gelmeyınce. Asagıda kı gıbı bır maıl donduler. Benım anladıgım sozlesme gelırlerını sureye bolup yansıtıyorlar seklınde. Fakat o sekılde yapmıs oldugum calısmada hesapladıgım ceyreksel cırolar ıle elde edılen ceyreksel cırolar arasında baya fark var. Hatta sımdıye kadar kap a acıklamıs oldukları butun ıslerın cırolarını topladım daha sonrasında sırketın bu zamana kadar acıkaldıgı cıroyu hesapladım yıne arada baya fark cıkıyor. Nasıl bır hesaplaması oldugunu anlayamadım acıkcası.

Şirketimizin yapmış olduğu sözleşmeler, ödeme planı açısından yapılan her iş özelinde farklılık arz etmektedir. Örneğin; Türkiye’deki İl Sağlık Müdürlükleri’nin HBYS hizmet alımı sözleşmelerinde, kamu idaresinin belirlediği sürede (36 ay vb.) hizmet sağlanmakta olup fatura genellikle aylık hizmet bedeli olarak kesilmektedir.
    Teşekkürler sn udem, ben de böyle olduğunu düşünüyordum. Gelir yazma prensiplerine göre HBYS işlerini 36'ya bölüp her ay yazıyorlardır. Tabii bir de en son yurtdışına satılan gibi tek seferlik yazılım satışı işleri var; onlar ilgili çeyreklik bilançoda yazılıyordur. Açıkçası KAP'taki ihale bedellerini toplayıp ciro rakamına ulaşmayı denemedim ama her işi KAP'a yazdıklarını düşünmüyorum.

2. Bugün KY ye iyi mal itelediler... Yüzde 5 daha dussun de toplayak

3. Bu 3 gün önce giren grup malı çıkabildi mi? Yoksa ölü taklidine mi geçti acaba?
    Bir araştıralım bakalım..
    Ytd

4. Hisse basında cakallar paslasıyor üc gündür küçük yatırımcının elindekileri almak için kıcını yırtıyorlar. Benden basını alırsın ömrüm oldukça biriktirecegim kagıtlardan biri. Ya adam gibi yukarı cek spek yada bir balina musallat olur etek dansı yaparsın

Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by akashi Yazıyı Oku
    Hisse basında cakallar paslasıyor üc gündür küçük yatırımcının elindekileri almak için kıcını yırtıyorlar. Benden basını alırsın ömrüm oldukça biriktirecegim kagıtlardan biri. Ya adam gibi yukarı cek spek yada bir balina musallat olur etek dansı yaparsın

Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Agzina,yuregine saglik kardesim.Omur torpusu oldu iyice...

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. ömür törpüsü olmasa da birazcık kardayız. daha gideri var.
    17-19 arası niye olmasın değil mi

7.  Alıntı Originally Posted by Unutmam Yazıyı Oku
    ömür törpüsü olmasa da birazcık kardayız. daha gideri var.
    17-19 arası niye olmasın değil mi
    Sukur kardesim ben de kardayim da 1 yildir hareketleri perisan etti.Cok guzel temel ve teknigi oldugu icin gidilmiyor da...[emoji4]

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 158/339 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •