Alýntý Originally Posted by Siren Yazýyý Oku
Ws kardesim naptin oyle yazar olsa insan okadar yazamaz yahu ama soz hepsini okucam satir satir patagraf paragraf sayfa sayfa okuyacagim, eline saglik dolu dolu yazmissin
Malesef yazdýklarýmýn hepi gerçek ve can yakýcý yani doðrulara parmak bastým bahsettiðim haksýzlýklar yüzünden çok sýkýntýlý bir 11 yýl yaþadým hala daha yaþamaktayým ..Bu haksýzlýklarý içime sindiremedim gerçek bir suçlu olsam þeriatýn kestiði parmak acýmaz derim ama suçsuzum bu bahsettiðim konularda mazlumum haklýyým ama kanunlarý uygulayanlar zalimleri koruyup kolluyorlarlar ya bu benim çok zoruma gidiyor kanýma dokunuyor bu yüzdende 2016 yýlýnda kalp krizi geçirdim..Hýzsýzlýðým,arsýzlýðým yok insan katili deðilim, devletime,rejimine ve kanunlarýna karþý gelmedim halel getirmedim,polisine,jandarmasýna,askerine saygýda kusur etmeyip kucakladým bahsettiðim o kara güne kadar hiçbir vukuatlýk iþim olmadý karakol dahi nedir ,neresidir, görmedim, bilmedim ve çevremde de kadim dostlarým,arkadaþlarým,insanlar tarafýndan sevilen,sayýlan bir insaným kendimi övmüyorum ama gerçek bu malesef böyle bir tatsýz sýnavla karþýlaþtým sorularý olmayan ancak cevap beklenen bir sýnav sonrada bilemedin al sana ceza dediler.. Ama malesef harama helal diyenlerin sýrtlarý hep sývazlamýþtýr Mücovid vb. gibi ..