Madem alyel hanım geceye türkü bırakmadan gitmiş ben bu sefer sanat müziği bırakayım selim bey hazır( koçari, BORSA55, selimtogrul)
ayakta iken dinler bu saatte iyi giderdiğer topik sakinleri de sabah dinlerler artık
geceleyin komşu gelmiş desinler.
https://www.youtube.com/watch?v=24xU...ryEZqw&index=7
Şirketimizin konsolide finansal tablolarında "Yatırım Amaçlı Gayrimenkul" grubu altında yer alan arsa ve binalar ise TFRS hükümleri doğrultusunda geçmişte olduğu gibi her yıl düzenli olarak değerlemeye tabi tutulmakta olup, yatırım amaçlı gayrimenkullerimizin 31 Aralık 2020 tarihi itibariyle tespit edilen gerçeğe uygun değerleri de 2020 yıllık finansal tablolarımızla birlikte kamuya açıklanacaktır.
kap haberinin sonu.
Şirketimiz ve bağlı ortaklığının 01.01.2020-31.12.2020 hesap dönemine ait yıllık konsolide finansal tablolarının, bunlara ilişkin açıklama ve dipnotlar ile bağımsız denetim raporunun ve Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun 10 Mart 2021 Çarşamba günü kamuya duyurulması planlanmaktadır.
Bu çerçevede, Şirketimizin Bilgilendirme Politikası doğrultusunda, Şirketimizin 2020 yıllık finansal sonuçları/durumu hakkında sadece Şirketimizce geçmişte kamuya açıklanmış bilgilerle kısıtlı olarak görüş bildirilen ve yılsonu finansal raporlarının kamuya açıklanmasından dört hafta önce uygulanmaya başlayan "sessiz dönem" uygulaması başlamıştır.
kapa haber gönderirken böyle cümle mi kurulur?
sanki kahvede okey masasında dedikodu yapıyorlar. AMA ENTERESAN. ÜSTELİK TIRNAK İÇİNE ALMIŞLAR.
Erken kalkan yol alır
geç kalkan 3 ün 1ni
Hayırlı bereketli bir gün dilerim![]()
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
*vakıf finansal kiralama 2020 yılı 12 aylık konsolide olmayan net dönem karı 60.321.000 tl(önceki 31.578.000 tl)
*ford otomotiv 2020 yılı 12 aylık konsolide olmayan net dönem karı 4.194.913.000 tl(önceki 1.959.484.000 tl)
*türk traktör 2020 yılı 12 aylık konsolide olmayan net dönem karı 776.443.043 tl(önceki 111.893.466 tl)
*reysaş taşımacılık'ın vergi dairesine sunduğu tabloda 2020 yılı dönem karı 18.225.948 tl
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Hayırlı Günler...
Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum... :dua
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Yer İmleri