Originally Posted by regal1 üstad rüzgar bugün hortuma dönüşecek. çünkü savruluyoruz şu anda. bu gün, bütün iyi ya da kötü beklentiler bitecek gibi duruyor. Bugün netleşeceğimiz günü yaşıyoruz gibi. üstad senin düşüncen ne, düşme yönündemi çıkma yönündemi
Originally Posted by harunlu üstad senin düşüncen ne, düşme yönündemi çıkma yönündemi ben yukarı çıkar diyorum. en azından 1628 e yada 1582 ye
Originally Posted by regal1 ben yukarı çıkar diyorum. en azından 1628 e yada 1582 ye Arttiriyorum 2000 Myfinans adina yaziyorum 5000
garan ykbnk petkm dohol sise yi piste aldık bakalım.
Originally Posted by regal1 garan ykbnk petkm dohol sise yi piste aldık bakalım. Endeksi ucurursa onlar ucurur 😀
Regal ustadim Simdi arabayi satsam 500 k parayi itneye koysam Seneye beni mersoya bindirir mi yoksa clioya ancami yeter
Originally Posted by Webster Regal ustadim Simdi arabayi satsam 500 k parayi itneye koysam Seneye beni mersoya bindirir mi yoksa clioya ancami yeter üstadım bende gaza gelip kolonyaya rest çekicem de sonrası sizin şu şöför vardı sanırım o bize bi hamallık yeri ayırır
Originally Posted by regal1 ben yukarı çıkar diyorum. en azından 1628 e yada 1582 ye eyvallah üstad ihtimal yüksek
Forum Rules
Yer İmleri