Sayfa 751/919 İlkİlk ... 251651701741749750751752753761801851 ... SonSon
Arama sonucu : 7345 madde; 6,001 - 6,008 arası.

Konu: DOHOL - Doğan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaskartal Yazıyı Oku
    Tabi isim doğru şunu söylemek istiyorum bu kadar parası olan bunca kağıtta işlem yapan bu insana dair tek bir resim doğum yeri yaşı kaç kimdir bu dediğimizde tek bir veri yok dolayısıyla hesap ismi gerçek olan ama spekülatörlerin bu ismi kullanarak işlem yaptığı hayalet bir zat nedir nedendir bilemiyorum
    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    https://images.app.goo.gl/GPqebLEUAkPm1M5y6
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

2. Üç harfli..
    Eskilerin Mecnun'unun biraz palazlanmış hali.
    Çok hızlı büyümek istiyor.
    Belki 20 yıl sonra iyi yönetilirse, bir Mehmet Kutman'a dönüşebilir.
    Çünkü..
    Türk sermaye piyasası bu yıl görüldü ki.
    Sahipsiz ve manipülasyonlarla her türlü oynaklığın rahatça yapılabildiği bir yere dönüştü. Sinekler fili bile hareket ettirmeye kalkıyor. Sonu belirsiz olsa da, yüzde 5 i geçti mi geçti. Fil oynadı yerinden yani. Sonuca bakılmalı.

SM-J415F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,014
     Alıntı Originally Posted by abrek14 Yazıyı Oku
    klasik omuz baş omuz , formasyon net boyun çizgisi tamemen kırılmış. yazdıklarım yatırım tavsiyesi falan değildir kendimce birşey paylaşıyorum
    hocam bu grafikte çizmiş olduğunuz herhangi bir obo şekli görünmüyor.. yanlış bir grafik atmış olabilirmisiniz?

4. Hocam grafiği ben çizmiyorum fiyatlar belirliyor.Şuanda formasyon sağ omuzda daha tamamlanmış değil . formasyon 14 ocak 2021 de başlamış sol omuz oluşmuş 2 şubat 2021 de baş seviyesi şuandada sağ omuz tamamlanmak üzere .grafiğin üstünde belki yazmak ve daire içine almak gerekebilir ama nasıl yapılacağını bilmiyorum.Aslında benzer hareketler çoğu hissede görülebiliyor pek çoğuda omuz baş omuz olmuyor senet dinlendikten sonra yukarı doğru yoluna devam ediyor ama burda durum farklı burda omuz baş omuz diyoruz neden diyorum ?hissenin tepe seviyesinde oluşan işlem hacmi yüzünden omuz baş omuz bu .Ayrıca 3,46 dan aşağı inildiğindede sağ omuz tamamlanmış olacak tüm formasyonu tane tane anlattım . yazdıklarım yatırım tavsiyesi falan değildir. Eğer böyle olmazsa bende yanılmış olurum .
    Son düzenleme : abrek14; 13-02-2021 saat: 20:48.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,014
    boyun çizgisi tamemen kırılmış
    Şuanda formasyon sağ omuzda daha tamamlanmış değil
    hocam boyun çizgisi kırıldıysa, formasyon nasıl hala sağ omuzda tamamlanmamış oluyor? kafanızı şişirdim kusura bakmayın hocam öğrenmek için soruyorum?

6. evet boyun çizgisi kırılmış değil 3,46 aşağı geçildiğinde boyun çizgisi kırılmış ve sağ omuz tamamlanmış olacak .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,014
    evet boyun çizgisi kırılmış değil 3,46 aşağı geçildiğinde boyun çizgisi kırılmış ve sağ omuz tamamlanmış olacak .
    hocam anladığım kadarıyla sizin obo da sağ omuz eksik! çünkü sol omuz dediğiniz 370 lerin üzerine hatta 400 seviyelerine kadar yaklaşıyor doğrumu?

8.  Alıntı Originally Posted by Seavoice Yazıyı Oku
    hocam anladığım kadarıyla sizin obo da sağ omuz eksik! çünkü sol omuz dediğiniz 370 lerin üzerine hatta 400 seviyelerine kadar yaklaşıyor doğrumu?

Bu kâğıda teknik tarif bence anlamsız.
    Çünkü daha önce de yazmıştım bu kağıt 10 yıldan fazla bir süre bitirilme ve yok edilme tehlikeleri ile tehdit altında idi.
    Hatırlayın gazeteci Cem küçüğün ad hakkında yazdıklarını.
    O dönemde 10 yıldan fazla sire geri gitti kağıt.
    Az biraz siyasi tehditi zayıflayınca medya elinden çıkınca yükseliş trendine girdi.
    Şimdi bunu kalkıp teknikle izah etmek anlamsız geliyor bana.
    Kısacası ben özellikle bu kâğıtta tekniğe değil, temel değerlere bakıyorum.
    Tabii ki yatırım tavsiyesi değildir.
    Akılsız başımın görüşüdür.

Sayfa 751/919 İlkİlk ... 251651701741749750751752753761801851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •