Sayfa 433/908 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533 ... SonSon
Arama sonucu : 7257 madde; 3,457 - 3,464 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

yukarıdaki tüm veriler cuma gününe aittir.

Bedelli sermaye artışından gelen kaynaklar grup şirketlerinin mali yapısını çok güçlendirecektir. Dürüst olmaları şartıyla. Başta ihave., ihyay olmak üzere grupta olumlu gelişmeler olacağını tahmin ediyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Bedelli sermaye artışından gelen kaynaklar grup şirketlerinin mali yapısını çok güçlendirecektir. Dürüst olmaları şartıyla. Başta ihave., ihyay olmak üzere grupta olumlu gelişmeler olacağını tahmin ediyorum.
    Sermaye Artırımında fon kullanımına ilişkin rapora bakınca konsolide kapsamdaki şirketlere yapılacak yatırımlar 130 milyon lira olarak öne çıkıyor. Ancak asıl önemli olan grubun finansal, ticari ve ticari olmayan borçlarında yapılacak ödemelerdir ki işte o şirket için daha olumlu , ayrıca yeni faaliyet alanları ve projelere yapılacak yatırım kalemi de öne çıkıyor.

Bu sermaye artırımları grup geneli için olumlu olma ihtimali olsa da asıl olumlu durum İhlas Holding için olmalı. Çünkü finansal olarak rahatlayacak ve yeni yatırımlar için elinde gerekli bir sermaye bulunacaktır..
    ( Not Hatalı bir beyanatım olmaması için fon kullanım raporunu KAP sitesinden inceleyin lütfen.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/895668 )

Yatırım tavsiyesi değildir
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

6. cok sagol cefaks abi Allah razı olsun

7. İhlas.Sevgililer günümüzü kutlarım.ee tabiki bu kadar uzun süre beraber olunursa ancak sevgili olunur canım.sevgilerimle ...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Mahir Yazıyı Oku
    İhlas.Sevgililer günümüzü kutlarım.ee tabiki bu kadar uzun süre beraber olunursa ancak sevgili olunur canım.sevgilerimle ...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ne sevgilisi be ! Milletin ırzına geçti zorla nikah kıydı adiler sen neden bahsediyon ..Tövbe tövbe..

Sayfa 433/908 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •