Sayfa 50/375 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon
Arama sonucu : 2995 madde; 393 - 400 arası.

Konu: KOZAL - Koza Altın

Bank of ve tacırler hem ıpekte hem kozal da satıs yapmış gıbı gorunuyor.Buyuk ıhtımalle seans sonlarına dogru mallarını yerıne koyacaklar.
    Benım beklentım bugun 147.50 148.00 cıvarı kapanıs olur.
    YTD

Ekran Alıntısı.jpg

...............

3. İlk 5 tekiler sermaye BOA Likidite şeklinde güçlenerek gidiyor. Vede aynen öyle gidecek gibi. BOA kozal ın başına konmuş talih kuşu gibi. Aslında tam terside geçerli.. YTD.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4. Şimdi burada Boa meryll lynch in sermayesi Amerikayamı ait. Öyle ise yönetim kurulu başkanı ve müdürü niye Türk ler? Ayrıca burada hangi tür müşterilerin pörtfeyleri yönetiliyor? Yani Boa da meryll lynch de tam olarak kim bunlar? Borsacıların borsacısımı? Ezbere konuşmayalım bilelim değilmi?

5.  Alıntı Originally Posted by fenerLEE Yazıyı Oku
    Bank of ve tacırler hem ıpekte hem kozal da satıs yapmış gıbı gorunuyor.Buyuk ıhtımalle seans sonlarına dogru mallarını yerıne koyacaklar.
    Benım beklentım bugun 147.50 148.00 cıvarı kapanıs olur.
    YTD

grup hisselerinde karşılıklı işlem yapılmakta bence yabancı görünümlü bıyıklılar....ipekte al ver de...ama yakaladım onu..

6. Tam benim havam. Yeterki hareket bereket olsun.. Bence hissenin durumuna göre tuttuklarını götürüyorlar. İpek kozaa nın da bu şekilde eşlik etmesi daha güzel. Düşüncem sırayla kaldıracaklar, taşıyıcaklar. Kapanışa doğruda kozal ı hafiften kaldıracaklar. YTD.

Ey yavrum yazarken 1 TL atmış heyyt koçum be olay bu iste.

7. Gördüğüm kadarıyla alış satışı yakalıyor. Ben 148 e razıydım ama 150 üzerinede atmaya iştahlı gibi bu gidişle.

8. burası spek dolmuş diye yazan bunun altını doldursun isterdim....80 de yazan 150 gelen hissede yazıyorsa bunun neresi spek anlamadım..al diyen yok sat diyen yok...her birey kendinden sorumlu...neyse...artık son yazım...dilerim tüm koza grupçuları istediği beklediği hedeflerde buluşurlar..hepinize bol ve bereketli kazançlar...dürüstçe ipek aldım koza aldım kozal aldım demek suç oldu...kalın sağlıcakla.

Sayfa 50/375 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •