Artýk bir haber gelmeli.
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi niteliðinde deðildir.Herkes kendi kararýný kendisi versin.
Sayýn Ezel bayraktar, asýl patlama ÝPEK te oluyor, Þu an kozal da deðilim. Kozaa ve ipek oynuyorum. KOZAL da hedeflediðim fiyata geldi. Haber gelirse tekrar girerim ya da trendini takip ederim. KOZAl daki hedefim 152,20 tl idi biraz altýndan çýktým. Þimdik KOZAA daki hedefimi bekliyorum.
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi niteliðinde deðildir.Herkes kendi kararýný kendisi versin.
Biliyorum bende onu diyorum zaten. Kozal da satýþ herkesin kendi düþüncesi ama ben daha yeni baþladýðýný düþünüyorum. Çünkü azda olsa güçlenerek devam ediyor. Býçak sýrtý tarzýndan týrssaydým aldýðým gün 4 TL geri gelmiþti o zaman çýkardým. Yani kim olursak olalým kesinliði yok bu borsada ama bu kadar gelebilmuþsem daha giderim vardýr bu kaðýtta diye inanýyorum. Bu ýþ iþte zaten buralarda kopuyor. Ya inanýr devam edersin yada primini alýr köþenden izlersin. Hayýrlýsý olsun.
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Beklentinin devam etmesi hepimizin yararýna olur diye düþünüyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
74 lerde burlara gelip obo olacak , yabanci satýþý oluyor diyenlere güzel bir fiyat cevap verdi,
kozal kýrýlma noktasý bana göre tavan yaptýðý gündü
bol kazanç
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Haydiii ipek in tavanýna göre tavanýdamý denicez yoksasanki gevseme artýyor gibi ama alýcaz artýk riski.
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri