Bit yavruları [emoji23][emoji23][emoji23]
İyiymiş.
[emoji23][emoji23]
Bit yavruları [emoji23][emoji23][emoji23]
İyiymiş.
[emoji23][emoji23]
dolar 300 gün ortalama.jpg
dolar/tl 1,80 den başladığı yükseliş hareketinde 300 günlük ortalama altına 4 kere girmiş , en fazla girdiği 2019 sapmasını baz alırsak , 300 günlük ortalamanın altına %2 girmiş ,,, 7,0308 * - %2 = 6,89 tl gibi bir rakam çıkıyor . 6,89 üstünde kalışlar yukarı hareketin devamı için önem arz edebileceğini düşünüyorum .
Herkes ev geçindiriyor,evin ekonomisi belli, gelir giderle ya başabaş olacak ya da fazla olacak,aksi ailenin huzurunu bozar sıkıntılara başlar.Evin ahalisi ne kadar sizi sevseler de ne kadar fedakar olsalar da bir gün gelir,dayanamazlar kavga dövüş başlar,sonu boşanmaya kadar gider.Şirket olsun ,aile olsun,devlet olsun olay değişmez ekonomi matematiğe dayalı bir bilimdir,çelikten kuralları vardır,uymazsan bir gün gelir canına okur.
Başlığa katkınız için teşekkür ederim,hangisi olduğundan emin değilim ama bu not kuruluşlarından biri;Mb nin nisan ayına kadar faiz düşürmeyeceğini tahmin ediyoruz demişti.
Anahtar cümle bu olabilir,bu güvenceyi alıp nisana kadar,faiz,borsa ne vururlarsa kar deyip,6.8 ler ve 7 tl arası doları toplayıp kaçacaklar bize de sofrayı toplamak düşecek....
son 3-4 haftada yabancılar 1 milyar dolara yakın hisse sattılar , bunun yanında dibs se daha yüklü giriş yaptılar ve dolar -tl de düşüşe oynuyorlar bildiğim kadarıyla , mb nın şahin duruşundan yararlanıp dolar bazlı çıkan endeksi satarak yararlanmaya çalışıyorlar şuana kadar .
ABD’nin Gara açıklaması sebebiyle ABD Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri