Arama sonucu : 7962 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Siyasetci olunmaz doğulur, Bebecandan siyasetçi olmaz meselâ, keza Kılıçlaroğlundan olmadığı gibi.
    bence doğru değil, belçika'da hollanda'da, avusturalya'da veya japonya'daki siyasetçilere bakın
    hiç biri tanımladığınız tipte insanlar değil, biz milletçe bu kuruma olduğundan fazla önem atfediyoruz..

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bence doğru değil, belçika'da hollanda'da, avusturalya'da veya japonya'daki siyasetçilere bakın
    hiç biri tanımladığınız tipte insanlar değil, biz milletçe bu kuruma olduğundan fazla önem atfediyoruz..
    Yapmayın yahu efendim, yazdığınız ülkeler bizden siyasette 200 yıl ileride, Türk tipi siyaset böyle yapılır, bürokrat tipi siyaset burada sökmez .
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yapmayın yahu efendim, yazdığınız ülkeler bizden siyasette 200 yıl ileride, Türk tipi siyaset böyle yapılır bürokrat tipi siyaset burada sökmez .
    üstümüzde 16 ülke var hepsi de trilyon dolarlık ekonomi
    endonezya, kore, brezilya veya meksikadaki siyasetçileri burada bakan şoförü yapmayız..!!

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    üstümüzde 16 ülke var hepsi de trilyon dolarlık ekonomi
    endonezya, kore, brezilya veya meksikadaki siyasetçileri burada bakan şoförü yapmayız..!!
    Kore ve Meksika konusuna katılmıyorum, Kore başbakan yargılandı Cumhurbaşkanı 20 yıl hapis cezası aldı, Meksika bambaşka coğrafya ama en azından cumhurbaşkanı uçağını satışa çıkardı.

Ayrıca yazınızda, bu ülkeler yok.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Ben pandemi ve aşılama yetersizliği nedeni ile, bu yıl seçimi zor belki % 10 ihtimal olarak görüyorum.

Fakat dediğim gibi siyasette 24 saat çok uzun süredir, Püskevitci döt atar, A.K. partisinden veya MHP'den 20-30 miletvekili gibi kopmalar olursa işler değişir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •