Sayfa 887/996 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,089 - 7,096 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Dolayısıyla, erken seçimin reis için bir faydası da bu guruhtan kurtulmak..
    seçim kanunu değişip üstünden 1 yıl geçmeden seçim zor..!!

Siyasetci olunmaz doğulur, Bebecandan siyasetçi olmaz meselâ, keza Kılıçlaroğlundan olmadığı gibi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Demirelin deyimiylen, siyasette 24 saat çok uzun süredir.

Bu da olur mu ya AMK dediğimiz çok şey olur siyasette, bakın Fötöş Reyis ortaklığı veya Püskevitci örneği.
    Bir büyük adam şuna benzer birşey demiş:" İnsanlar 2 şeyin nasıl yapıldığını bilseydi gece rahat uyuyamazdı:sosis ve siyaset"

(tam doğru cümleyi belki başka arkadaş biliyordur)
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bir büyük adam şuna benzer birşey demiş:" İnsanlar 2 şeyin nasıl yapıldığını bilseydi gece rahat uyuyamazdı:sosis ve siyaset"

(tam doğru cümleyi belki başka arkadaş biliyordur)
    Almanya da birincisini iyi bilir ve yapardım.Türkiye de ikincisini yapmaya kalkıştım kazığını iyi yedim.
    "Je weniger die Leute wissen,
    wie Würste und Gesetze gemacht werden,
    desto besser schlafen sie!"

Otto von Bismarck

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Siyasetci olunmaz doğulur, Bebecandan siyasetçi olmaz meselâ, keza Kılıçlaroğlundan olmadığı gibi.
    bence doğru değil, belçika'da hollanda'da, avusturalya'da veya japonya'daki siyasetçilere bakın
    hiç biri tanımladığınız tipte insanlar değil, biz milletçe bu kuruma olduğundan fazla önem atfediyoruz..

Alıntı Originally Posted by hs37 Yazıyı Oku
    Almanya da birincisini iyi bilir ve yapardım.Türkiye de ikincisini yapmaya kalkıştım kazığını iyi yedim.
    "Je weniger die Leute wissen,
    wie Würste und Gesetze gemacht werden,
    desto besser schlafen sie!"

Otto von Bismarck
    Hıfzısıhhayi hiç takmazmış Bismark, doktorun biri biri koli basilli diğeri basilsiz sosis yemeye düelloya çağırmış ve Bismark hıfzısıhha kanunlarını çıkartmış.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bence doğru değil, belçika'da hollanda'da, avusturalya'da veya japonya'daki siyasetçilere bakın
    hiç biri tanımladığınız tipte insanlar değil, biz milletçe bu kuruma olduğundan fazla önem atfediyoruz..
    Yapmayın yahu efendim, yazdığınız ülkeler bizden siyasette 200 yıl ileride, Türk tipi siyaset böyle yapılır, bürokrat tipi siyaset burada sökmez .
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Ben pandemi ve aşılama yetersizliği nedeni ile, bu yıl seçimi zor belki % 10 ihtimal olarak görüyorum.

Fakat dediğim gibi siyasette 24 saat çok uzun süredir, Püskevitci döt atar, A.K. partisinden veya MHP'den 20-30 miletvekili gibi kopmalar olursa işler değişir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 887/996 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •