Originally Posted by Webster İtneyi satsammi ya biktirdi valla kademeli sat istersen üstadım tabi sen bilirsin
Originally Posted by harunlu kademeli sat istersen üstadım tabi sen bilirsin Ceza bitsinde duruma bakicam tsklr
Originally Posted by Webster Fuatim senin vakkoda tih yok Mak’a ne diyorsun üstad?
Originally Posted by Webster Valla ustadim gecen yunus gosterisi dedik Gexmisi karanlik bundan cacik olmaz demistiniz durum ortada Dagi icin iyi diyorsaniz tersi olabilir [emoji3] Üstad geçmişi karanlik demedim. Turizm sektorunde pahali buluyorum.Ben bulaşmam dedim. Yanildik ..olsun. Başka hisse mi yok. Arastirmaya devam. Dagi hakkinda da ters indikatormü diyorsun.[emoji23]
Originally Posted by Fuat Soylu Mak’a ne diyorsun üstad? Kitlemedigi surece salar
Originally Posted by boschyatirim Üstad geçmişi karanlik demedim. Turizm sektorunde pahali buluyorum.Ben bulaşmam dedim. Yanildik ..olsun. Başka hisse mi yok. Arastirmaya devam. Dagi hakkinda da ters indikatormü diyorsun.[emoji23] E yani siz konustunuz gider dediniz arti 7 den dondu ustadim 😀
Fuatim bak gec olabilir Sor lutfen su tgsas i
Originally Posted by Webster Fuatim bak gec olabilir Sor lutfen su tgsas i Üstad bu hissenin basliginda herkes kufur ediyor vazelin ikram edenler bile var nasıl bir hisse bu
Forum Rules
Yer İmleri