Sayfa 307/602 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    üstadın bankaların hızlandığı zamanki uyarılarını hatırlayınız...
    Fakat birçok banka geride . Şekerbank artmadı o artacakki tüm gelişmeler tamamlasın ...

2.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    ALGYO da bank of un satışları bitmeden gideceğini sanmıyorum
    Günlük olaya bakmayınız.Onlar bir aracı kurumdan satar başka bir aracı kurumdan toplar.Çakallıkları bitmez bizde o çakallıkları görerek adım atmalıyız.Mevcut sermaye eninde sonunda artırılacak.Bedelsiz potansiyeli yüksek görüyorum.Kasadaki tl ve $ miktarını bi düşünün kaç şirketin kasasında bu kadar nakiti var.Giden bedelsizlerin % 25 ini dahi gitse kaç olur sizce ?Bizde orta vadede tutmaya devam ederiz.Yatırım yaptık ve gerçekleşene dek bekliyeceğiz.YTD.

3. Esma abla klimasan için ne düşünüyorsun.

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Esma abla klimasan için ne düşünüyorsun.

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Fikrimi beyan ettim...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ouagadougou-BF
    Gönderi
    6
    Hakan hocam pegyo 2.30 aşağısına saldı ve saatlikte 2.19 desteği güçlü durmakta diye bir yorumda bulunup buralardan sert tepki ile rekor tazeliyebilir mi? Yoksa buralardaki desteği iyice sağlamlaştırıp biraz daha süreye ihtiyaç duyabilir mi? Vaktiniz olduğu zaman yorumlayabilirseniz sevinirim. YTD

6. mebes almad guzel gibi duruyo 2.87 ye degdi burdan tarihte tekkerrur ederse yükselme durumu nedir acaba sizin gorusleriniz nelerdir

SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by furkan39 Yazıyı Oku
    mebes almad guzel gibi duruyo 2.87 ye degdi burdan tarihte tekkerrur ederse yükselme durumu nedir acaba sizin gorusleriniz nelerdir

Evet . Almad benim takibimde olan bir hisse değil. Fakat incelenince grafikleri güzel duruyor . Biraz sabırlı olunursa 4.58 kadar duran bir kanal genişliği görünüyor. Burada olan sabır ve kanal için oluşum süreci....

8. teşekkürler sayın mebes
     Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Evet . Almad benim takibimde olan bir hisse değil. Fakat incelenince grafikleri güzel duruyor . Biraz sabırlı olunursa 4.58 kadar duran bir kanal genişliği görünüyor. Burada olan sabır ve kanal için oluşum süreci....

Sayfa 307/602 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •