Borsa tarihinin ve zamanýmýzýn en zalim, acýmasýz,merhametsiz,aç gözlü,gýrtlaðýna kadar kul hakký yiyen iþ insaný (sözde)bunlarý saðýr sultan biliyor ama bu adamý destekleyenler ne hikmetse bilmiyorlar...
Bozacý ve þýracý kim. Merak ettim. Kastettiðin benim yorumum mu ? Ben orada bir yatýrýmcý olarak hissede ki bedelli sürecinin bitiþini ve sonrasýnda kiþisel olarak temennilerimi belirttim. Yoksa burada kimse için bozacý ve þýracý olacak biri deðilim. Yýllardýr hisseyi taþýyorum iki satýr kelam etmek hakkýmdýr.
Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...
Rahat olun sayýn baþkent,herkesin içi yangýn yeri.herkes kendine pay çýkarmaya çalýþýyor.lutfen birbirimizi kirmayalim,sonuçta burada kimse kimseyi þahsen tanýmýyor.herkes bir iblise inanmýþ ve yatýrým yapmýþ.beklemek isteyen sabirla bekler kazanir yada kaybeder.isremeyen satar kurtulur,Ama kimseyi etkilemez ve kýrmaz.hayirli cumalarLG-K430 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baþkent,senin ismin geçmediði yorumu neden üstüne almýþsýn anlayamadým..Ben senin nede baþka bir arkadaþ hakkýnda yazmadým her iki yorumu iyi incele sonra bana serzeniþ yap..iblis kime gidiyor aðlayýp sýzlayýp sahte gözyaþý döküyor sýrtýný sývazlatýyor yaptýðý þaibeli iþleri onaylatýp meþrulaþtýrýyor daha sonrada bizleri donumuza kadar soymaya gayri meþru iþler yapmaya devam ediyor korkusuzca ben bunlarý anlatmak istedim..
Siz haklisijiz,benim yorumundan sonra öyle birþey yazdýnýz.cunku ben de devlet erkanini eleþtirmiþtim.
LG-K430 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyvaallah,cümlemizin mubarek olsun.LG-K430 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri