-
Spk izin vermezse neden firlar? Bugüne kadar bedelli haberi yoktu hep düştü, bedelli ihtimalinin ortadan kalkması ile bedelli haberi gelmeden önceki duruma dönmüş olacak. Yani bugün bırakın firlamayı yukarı gidemeyen kağıt bugünkü durumuna dönmüş olmasının etkisiyle nasıl firlar?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
SPK Onay vermezse şimdiye kadar sattıklarını toplar.Zaten bedelli yapacağım diye çıkartıp düşürmedimi. 1,50 dende aldı 8 dende aldı. ortalaması yine 3 ten aşağı değildir.
-
2 nin altında neden bölünme olmaz.. Ben yüzde 100 bedelliye giren fiyatı 170 180 lerden bölünen kagitlar gördüm.
-
% 100 bedelsiz lot başı 1 tl ye veriyor . 2 altı nasıl bölünme olacakki
-
eğer senin dediğin gibi olursa küllüyin yandık
-
Uzun zaman oldu, yanilmiyorsam şöyle olmuştu.. Fiyatı 180 den bedelliye girildi. 1000 lot var elinde. 1 tl nominal bedelden 1000 adet rüçhan alma hakkı veriyor, bölündüğü ilk gün 140 tan açtılar kağıdı. Yani 1800+1000=2800 değerinde 2000 lot olur, bedelliye girmeyip ilk bedelli günü 140 tan 2000 lot alan yine 2800 öder. Yani bedelliye girmeyle girmemek aynı olmuştu o zaman. Ama o zaman 140 tan açılan kagiti 100 lere kadar düşürdüler 15 gün içinde bedelliye girmenin hiç bir anlamı kalmamıştı. Olan küçük yatırımcıya olmustu.. Zaten değer kaybetmis olan hisse yuzde 4050 daha düşmüştü..
-
Ben 1 tl nin altında bölünme olamayacağını biliyorum
-

haftalık kapanışlar
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri