Evet 22 Şubat son gün. Bunu söyleyen hangi mantık ile söylemiş temerrüt faizini?
Evet 22 Şubat son gün. Bunu söyleyen hangi mantık ile söylemiş temerrüt faizini?
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Bozacı ve şıracı kim. Merak ettim. Kastettiğin benim yorumum mu ? Ben orada bir yatırımcı olarak hissede ki bedelli sürecinin bitişini ve sonrasında kişisel olarak temennilerimi belirttim. Yoksa burada kimse için bozacı ve şıracı olacak biri değilim. Yıllardır hisseyi taşıyorum iki satır kelam etmek hakkımdır.
Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...
Rahat olun sayın başkent,herkesin içi yangın yeri.herkes kendine pay çıkarmaya çalışıyor.lutfen birbirimizi kirmayalim,sonuçta burada kimse kimseyi şahsen tanımıyor.herkes bir iblise inanmış ve yatırım yapmış.beklemek isteyen sabirla bekler kazanir yada kaybeder.isremeyen satar kurtulur,Ama kimseyi etkilemez ve kırmaz.hayirli cumalarLG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SÖKE UN a İHLAS HOLDİNG ve ULUSOY UN dan başka talipli var mı acaba?
yatırım tavsiyesi değildir.
Başkent,senin ismin geçmediği yorumu neden üstüne almışsın anlayamadım..Ben senin nede başka bir arkadaş hakkında yazmadım her iki yorumu iyi incele sonra bana serzeniş yap..iblis kime gidiyor ağlayıp sızlayıp sahte gözyaşı döküyor sırtını sıvazlatıyor yaptığı şaibeli işleri onaylatıp meşrulaştırıyor daha sonrada bizleri donumuza kadar soymaya gayri meşru işler yapmaya devam ediyor korkusuzca ben bunları anlatmak istedim..
Siz haklisijiz,benim yorumundan sonra öyle birşey yazdınız.cunku ben de devlet erkanini eleştirmiştim.
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri