Sayfa 307/412 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407 ... SonSon
Arama sonucu : 3293 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: MAALT - Marmaris Altınyunus

1. Neden istinafın sonucunu bekleyeceğiz demiyorlarda, yatırım planımızda değişiklik yok diyorlar

2. bir merit olmıycazmı sımdı

3.  Alıntı Originally Posted by Andrei28 Yazıyı Oku
    Dosya Konya Bölge İdare Mahkemesine gidecek. Bu mahkemenin genelde karar verme süresi 7-8 ayı buluyor.
    Şimdi de bu mahkemenin kararını bekleyeceğiz.
    İlk davayı şirket ve belediye kaybettikten sonra Belediye, Danıştay kararına uygun şekilde imar planı ilan etti.
    Karşı taraf tekrar dava açtı ve bu davayı kaybettiler. Şimdi de üst mahkemeye(Konya BİM) itiraz ettiler.
    Konya BİM'in, şirket ve belediye aleyhine bir karar vereceğini düşünmüyorum.
    Maalttın amacı, talya otelini tekrar işletmeye açmak. Bu nedenle imar planının kesinleşmesi gerek. Kısacası mahkeme sürecinin bitmesi lazım. Ama karşı taraf itiraz etmeye devam edecek gibi görünüyor. Bunun Danıştay süreci de olacak gibi maalesef.

4.  Alıntı Originally Posted by Andrei28 Yazıyı Oku
    İlk davayı şirket ve belediye kaybettikten sonra Belediye, Danıştay kararına uygun şekilde imar planı ilan etti.
    Karşı taraf tekrar dava açtı ve bu davayı kaybettiler. Şimdi de üst mahkemeye(Konya BİM) itiraz ettiler.
    Konya BİM'in, şirket ve belediye aleyhine bir karar vereceğini düşünmüyorum.
    Maalttın amacı, talya otelini tekrar işletmeye açmak. Bu nedenle imar planının kesinleşmesi gerek. Kısacası mahkeme sürecinin bitmesi lazım. Ama karşı taraf itiraz etmeye devam edecek gibi görünüyor. Bunun Danıştay süreci de olacak gibi maalesef.
    bana göre uzlaşma yolu ilede çözülebilir .
    Yukarıda yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymamaktadır

5.  Alıntı Originally Posted by DoST Yazıyı Oku
    bana göre uzlaşma yolu ilede çözülebilir .
    Tazminat davası değil ki uzlaşma olsun. İmar iptal davası. Karşı taraf uzlaşacak olsa istinafa gitmezdi.

6. Tam olarak imar iptal davası da değil. İlave iki kata itiraz davası. Zaten istinaf davası açıldı diyebiliriz . Ama buna karşı ne dediler : yatırıma devam edeceğiz istinaf açılsa da . Kaybetse de 2 kat eksik yapar basar gider ..
    Not : ilave 2 kat mevcut binaya yapılan katlar. Yeni de de olması istenmiyor.iş inada binmiş.

Alıntı Originally Posted by Andrei28 Yazıyı Oku
    Tazminat davası değil ki uzlaşma olsun. İmar iptal davası. Karşı taraf uzlaşacak olsa istinafa gitmezdi.

7. Bende aynı şeyi düşünüyorum
    Neden yatırıma devam edeceğizi kap açıklamasına koydular ?

8.  Alıntı Originally Posted by Borsaadrenalin Yazıyı Oku
    Bende aynı şeyi düşünüyorum
    Neden yatırıma devam edeceğizi kap açıklamasına koydular ?
    Sn 6.sense açıklamış yukarıda.Dava olumsuz sonuçlansada en fazla 2 kat olmadan devam ediceğini anlıyorum ben
    Yukarıda yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymamaktadır

Sayfa 307/412 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •