Arama sonucu : 980 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Gümüş Agx

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Normalde forumda hiç yazı yazmamak üzere ayrılmıştım. Ama önemli bir konu olduğu için yazıp tekrar müsaade istiyorum. Allaha emanet olun. Selametle.

Gümüşü bireysel olarak en kolay ve en uygun YAREN GÜMÜŞ ten alabilirsiniz. Telefonla arayın toptan fiyatına anında Havale yaparak alabilirsiniz. İzmir deki toptancı gümüşçüdür. IAR ve NADİR in resmi bayisidir. N11 de dükkanları var, ama direk kendinden telefonla havale yaparak alırsanız epey indirim yapıyor, boş yere N11 e komisyon ödemezsiniz. Türkiyenin her yerine 1 saat sonra kargoluyor. Paketleme konusunda profesyonel.

Telefonu: +90 552 524 36 52

Adresi:

https://www.google.com/maps/place/Ya...4!4d27.1357456

https://yandex.com.tr/harita/org/yar...38.420691&z=16

Alıntı Originally Posted by meacit Yazıyı Oku
    fiziki olarak gram gümüş almak istiyorum. internette arama yaparken ''www.goldtakas.com'' böyle bir site buldum. bu firma hakkında bilgi sahibi olan varmı. aldığımız ürünleri fiziki olarak borsa istanbulun kasalarında tutuyorlarmış.

2.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Normalde forumda hiç yazı yazmamak üzere ayrılmıştım. Ama önemli bir konu olduğu için yazıp tekrar müsaade istiyorum. Allaha emanet olun. Selametle.
    Hocam küresel güçler hakkında paylaştığınız yazılar hem konu dışı olduğu için, hem de herkesin ilgi alanına girmediği için biraz tuhaf karşılandı.
    Ben de o tür şeyleri takip ederim. Ve hatta şu an sizin önerdiğiniz 300'ler komitesi adlı kitabı okumaktayım.
    (mutlaka okumuşsunuzdur ama okumadıysanız ben de size Naomi Klein'in Şok Doktrini adlı kitabını önereyim)

Fakat dediğim gibi, forumun geneline pek hitap etmiyor bu konular. O yüzden sıkılanlar, oflayanlar, puflayanlar olması çok doğal.
    Bir de mesela aynı içeriği iki-üç farklı başlık altında görünce iyice sıkılıyorlar.

Altın gümüş gibi genele hitap eden konularda yeni paylaşımlarınızı görmek isteriz.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

3. önerdiğiniz kitabı okuyacağım.

Gümüş 30$ geçip üstünde 1 gün kapatırsa 50$ ye kadar soluksuz parabolik gider. Fiziki külçe gümüş almayı düşünenler buralardan alabilirler. İzmir deki YAREN GÜMÜŞ ü şiddetle tavsiye ederim. Yukarıda paylaştım. En iyi fiyatı oradan alabilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Hocam küresel güçler hakkında paylaştığınız yazılar hem konu dışı olduğu için, hem de herkesin ilgi alanına girmediği için biraz tuhaf karşılandı.
    Ben de o tür şeyleri takip ederim. Ve hatta şu an sizin önerdiğiniz 300'ler komitesi adlı kitabı okumaktayım.
    (mutlaka okumuşsunuzdur ama okumadıysanız ben de size Naomi Klein'in Şok Doktrini adlı kitabını önereyim)

Fakat dediğim gibi, forumun geneline pek hitap etmiyor bu konular. O yüzden sıkılanlar, oflayanlar, puflayanlar olması çok doğal.
    Bir de mesela aynı içeriği iki-üç farklı başlık altında görünce iyice sıkılıyorlar.

Altın gümüş gibi genele hitap eden konularda yeni paylaşımlarınızı görmek isteriz.

4.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    önerdiğiniz kitabı okuyacağım.

Gümüş 30$ geçip üstünde 1 gün kapatırsa 50$ ye kadar soluksuz parabolik gider. Fiziki külçe gümüş almayı düşünenler buralardan alabilirler. İzmir deki YAREN GÜMÜŞ ü şiddetle tavsiye ederim. Yukarıda paylaştım. En iyi fiyatı oradan alabilirsiniz.
    Selamlar Sn sadecegrafik, bizi yorumsuz bırakmayın lütfen. Selametle

5. Az once ABD COMEX fiziki gumus talepleri aciklandi. Eger bu kadar fiziki gumus talep edilirse, gumusu 1000$ yapacagiz diyen REDDIT ciler hedefi dusuk tutmus olabilirler.

2021 ilk 2 ayindaki fiziki Gumus talebi inanilmaz. Bu kadar gumus hic bir yerde yok. 3 sene uretilse bu talebe yetismez.

Alıntı Originally Posted by Cezer Yazıyı Oku
    Selamlar Sn sadecegrafik, bizi yorumsuz bırakmayın lütfen. Selametle

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Normalde forumda hiç yazı yazmamak üzere ayrılmıştım. Ama önemli bir konu olduğu için yazıp tekrar müsaade istiyorum. Allaha emanet olun. Selametle.

Gümüşü bireysel olarak en kolay ve en uygun YAREN GÜMÜŞ ten alabilirsiniz. Telefonla arayın toptan fiyatına anında Havale yaparak alabilirsiniz. İzmir deki toptancı gümüşçüdür. IAR ve NADİR in resmi bayisidir. N11 de dükkanları var, ama direk kendinden telefonla havale yaparak alırsanız epey indirim yapıyor, boş yere N11 e komisyon ödemezsiniz. Türkiyenin her yerine 1 saat sonra kargoluyor. Paketleme konusunda profesyonel.

Telefonu: +90 552 524 36 52

Adresi:

https://www.google.com/maps/place/Ya...4!4d27.1357456

https://yandex.com.tr/harita/org/yar...38.420691&z=16
    Sn sadecegrafik altın gümüş platin falan spek kağıdı mı ki artniyetiniz olabilsin.Değişik konularda yazdıklarınızı sevmeyen de okumaz olur biter.Daha fazla kızan da sizi engeller sizin yazılarınızı hiç görmez.Benim cidden aklım almıyor,yahu bilginin kötüsü olur mu,en fazla kaynak veren en fazla bilgi paylaşan forumdaşlardansınız,arada aynı fikirde olmadığımız konular oldu,ama sizin yazmama kararınıza ben çok üzüldüm.Mutlaka yazmaya devam edin.Gereksiz eleştiriler sizin yazılarınızdan çok faydalanan forumdaşlardan biri olarak ben cevap vermeye söz veriyorum,benim gibi sizin yazma özgürlüğünüzü savunacak pek çok forumdaş olduğuna da eminim.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •