Sayfa 568/897 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 4,537 - 4,544 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1. Tahtacinin yaptığı hareketlere çok fazla anlam.yuklemeyin oda kendi çıkarları doğrultusunda yapması gerekenleri yapıyor sonuç olarak para dağıtma makinası değil spek yukarda yakalamış bir grup onları inim inim inletmeden gitmez şoför koltuğunda spek var .

2.  Alıntı Originally Posted by Gazmanbaba Yazıyı Oku
    Tahtacinin yaptığı hareketlere çok fazla anlam.yuklemeyin oda kendi çıkarları doğrultusunda yapması gerekenleri yapıyor sonuç olarak para dağıtma makinası değil spek yukarda yakalamış bir grup onları inim inim inletmeden gitmez şoför koltuğunda spek var .
    Twittercılar ekini çekerse 4hane rüya olur sadece.. spek basar basar toplar.. biz eskisi gibi bakarız sadece.. baskıyı birinin kırması gerekir eğer yukarı ivme
    Görmek istersek...

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. Ben oyumu spekten yana kullanıyorum o olmasa twitciler hikaye ....

Bak spek Beni utandırma sen işini bilirsin eskiden zoraki alıyordun şimdi göbek atarak alacaksın artık sende mecbursun .

4. Satış kısmına 7 bin lot yazıp silen bir tahtacımız var, güç gösterisi olsa gerek

Ne çok canı yanmış speğimizin. Kan kusuyor. Malı bol keseden millete dağıtırsan, meletirler seni böyle. Kaç lot toplayabildin?

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Investung yazanlar var küfürü basan basana onları meletmeden dönmez

7. Şimdide 6 bin yazdı
     Alıntı Originally Posted by ikonia Yazıyı Oku
    Satış kısmına 7 bin lot yazıp silen bir tahtacımız var, güç gösterisi olsa gerek

8. Alacaklar hepsini
     Alıntı Originally Posted by ikonia Yazıyı Oku
    Şimdide 6 bin yazdı

Sayfa 568/897 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •