Sayfa 117/1044 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 929 - 936 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Bu projeler bizim değil ve bize lâzım olduğu için yapılmıyor. Bunların neden yapıldığını anlarsak, olmayacak dediğimiz çok şeyin kolayca olduğunu görebiliriz...

3. Köprüye halk karşıydı istemiyordu...!

Yeni hava alanına (İstanbul Havalimanı) halk karşıydı...!!

Şehir hastanelerine halk karşıydı...!!

Bunların içerisinde en önemlisi bence Ayasofya Camisi 'ne bırakın bizim halkı, dünya karşıydı güyâ...!!!

Bunların hepsinin sonuçları ortada ve zaman içerisinde bunların neden gerçekleştiğini anlıyoruz, anlayamadıklarımız da zamanla anlaşılacaktır. Anlayanlar zaten 1 adım önde gidiyor...

O nedenle biz istesek de, istemesek de Kanal İstanbul 'da bir anda başlayıp gerçek olacaktır. Bundan hiç şüphem yok...
    o zaman kanalın marmara çıkışında 40 dönüm ada parselini yazdığım arsa çok çok önemli ,etrafı çok katlılarla çevrili ve yurtçi kargo şubesi var hemen yanında kanal manzaralı)

Üstat o bahsettiğiniz projeler hakkında halkın hiçbir bilgisi yoktu hatta haberi bile yoktu.
    Artık farkında sanırım)
    Burada paylaşılan hiçbir görüş, fikir,eylem v.s yatırım tavsiyesi değildir.G.P

Yürü be indes be

Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    o zaman kanalın marmara çıkışında 40 dönüm ada parselini yazdığım arsa çok çok önemli ,etrafı çok katlılarla çevrili ve yurtçi kargo şubesi var hemen yanında kanal manzaralı)

Üstat o bahsettiğiniz projeler hakkında halkın hiçbir bilgisi yoktu hatta haberi bile yoktu.
    Artık farkında sanırım)
    Daha ne projeler var...

Hepsi sırayla gerçekleşiyor...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    biraz daha kıvrandıralım bakalım piyasanın cazibesini çekebilecek mi akıllı para ?
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

GLOBAL yine sahnede ve bugün de en iyi alıcı...

Gün sonunda yine satıp çıkacak mı? göreceğiz... Her gün zarar yazıyor ama aynı işe devam ediyor...!!!

Bunlar bir film çeviriyor ama benim böyle Ali Cengiz oyunlarına aklım basmıyor...!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Yanıyor mu yeşil köşkün lambası amaaaann. ne olacak bu açıklar ben bilmeeeem
    yayında ve yapımda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Meselenin özü şu: Sizin birine borcunuz var. ve bu borcu ödemenin 2 yolu var.
    1. parası neyse veririrm deyip tahtadan satın alırsınız .ki buna literatürde etme abi abi pohunu yiyem demek olur
    2. parasın neyse kirasını veririm dersiniz. paranız bitene kadar kira ödersiniz. ki buna da literatürde ben salağım bu işi bilmiyorum demek olur.

Borsa da başınıza ender gelebilecek olaylardan birisidir bu durum. Tamda para kazanılacak yani en riskli dönemdir. Sizi sabrınız ve paranızla sınarlar.
    KURAL neydi
    penim param benim Askerlerimdir. Her sabah onları savaşa gönderir ve bana daha çok esir askerler getirmesini isterim. Bu bazen 1 gün, bazen 3 gün, bazen 3 ay da sürebilir. Bu sizin ve askerlerinizin sahip olduğu sabıra bağlıdır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    GLOBAL yine sahnede ve bugün de en iyi alıcı...

Gün sonunda yine satıp çıkacak mı? göreceğiz... Her gün zarar yazıyor ama aynı işe devam ediyor...!!!

Bunlar bir film çeviriyor ama benim böyle Ali Cengiz oyunlarına aklım basmıyor...!!!
    sanırım tecavüzcü coşkun sanıyor GLOBAL abi kendini. fakat bu bir film değil ve kaybedilen şeyde paranın yanında zaman. Zamanın da bir bedeli var. adına faiz diyorlar. Temerrüt tahtası açılmasına az kaldı. Biraz daha sabır . Belki piyasanın dikkatini çekmek için atraksiyon dener. Arkadaşın fantezi kapasitesi ve hayalleri bize neler gösterecek bakalım

Bu arada 7.90 ı nedense çok denemeye meraklı. burayı da mal almak için basamak yapmaya çalışıyor. Ortalamalar çok değişti çooook

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    sanırım tecavüzcü coşkun sanıyor GLOBAL abi kendini. fakat bu bir film değil ve kaybedilen şeyde paranın yanında zaman. Zamanın da bir bedeli var. adına faiz diyorlar. Temerrüt tahtası açılmasına az kaldı. Biraz daha sabır . Belki piyasanın dikkatini çekmek için atraksiyon dener. Arkadaşın fantezi kapasitesi ve hayalleri bize neler gösterecek bakalım
    Ben pusuya yattım bekliyorum. Pusu yerini grafikte gösterdim... 7.30 seviyesi...

Bugün denemesini isterdim ama bugün yukarı gitti şimdilik...

Hâlâ açığa satmak istiyorlarsa, alıcı aşağıda kendilerini bekliyor. Bu seviyelerden almam, vereceklerse aşağıdan alırım...

Sayfa 117/1044 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •