Sayfa 241/699 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Yeniden değerlemeler ile ilgili TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile sözleşme imzalanmıştı. Yeniden değerleme yapılarak sürpriz bir değerleme görebilir miyiz ?

2. En son değerlendirmeleri TSKB yapmıştı diye hatırlıyorum. Otel hariç hepsini oyuncak etmişti.
    Şirketin gerçek değerini göstermemek için her türlü dolabı çeviriyorlar.
    Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

3. Sabah sattım,şimdi almaya başladım,asla yatırım,alım için fiyatlar uygun hale geldi bence, tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Sabah sattım,şimdi almaya başladım,asla yatırım,alım için fiyatlar uygun hale geldi bence, tavsiyesi değildir.
    her gün aynı terane yukarı çek bırak yukarı çek bırak...

5.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    zaman kaybından başka bir şey yapmadı biz yandık eller yanmasın dediğimizde de hep suçlandık algyo bölünmeden 100 iken algyo satıp alcara geçmeyip hala bunda olsa idim duman olmuştuk kişisellikten çıkıp bugüne geldiğimizde grubun 3 şirketi var bunda beklenen süre alark veya alcarda beklense paran başka boyutta oluyor gerçekleri yaşanmışlıkları objektif anlatıyoruz suçlanıyoruz ve sonuç ortada demek istediğim şu ki bu hissede insanlar bir araya gelip hak aradıkları için cezalandırılıyor alark ve alcarın gerçek ederini bulup bunun bulmayışının başka izahı olabilr mi.Patron kızgın benim görüşüme göre ayhan yavrucu bu guruptan gitmeden ve maslaktaki arsanın imar sorunu çözülmeden bu hareketlerin dışında bir hareket beklemem.6 yıldır gözlemlediğim içinde bulunduğum ara ara satıp döndüğüm hissenin klasik hareketi yılda 2 kez hareket eder ekim-kasım, nisan-mayıs bu dönemdeki hareketlerinde satmayanıda pişman eden bir hisse olayın özeti benim penceremden böyle.
    öne alalım hissenin karekteri neyse o dur huylu huyundan vazgeçmez

6. https://www.hisse.net/topluluk/showt...48388&page=189 28 ocakta borsa güllük gülistanlık iken yazılmış yazı buraya o gün yazsam linç edilirdim heralde oradakilerde yazdıklarımı sildirtip topikten attırdılar şimdi o topiktekiler abi borsa nolacak diye özelden mesaj atıp duruyorlar hakikaten borsa nolacak

7. 01 Mart 2021 tarihine kadar bilançoyu açıklaması gerekiyor. Son günü yarın. Birçok şirket önceden açıkladı. Son güne kadar bekletiyor. Kıyım operasyonu devam ediyor.

8.  Alıntı Originally Posted by livehuman Yazıyı Oku
    01 Mart 2021 tarihine kadar bilançoyu açıklaması gerekiyor. Son günü yarın. Birçok şirket önceden açıkladı. Son güne kadar bekletiyor. Kıyım operasyonu devam ediyor.
    uyarmaya çalıştık her zamanki gibi kötü adam saldırılan kişi ben ve benim gibi düşünenler oldu sadece burda değil bakın yuakrıda link bıraktım orada da kötü adam ilan edildik ve topikten attılar sonuç ne sonuç hüsran hemde temeli en sağlam hisseydi öyle değil mi adam sistemi böyle kurmuş

Sayfa 241/699 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •