Originally Posted by Webster Ben ne yapayim maliyet 1600 lerde üstadım dilerseniz küfürlere başlayabiliriz , sen ne zaman münasip görürsen ben sövmeye hazırım 😀😀 Bakın itne diye diye bu düşüşte yine sağlam tuttunuz kağıdı 😀😀
Originally Posted by Webster Gelin halde dukkan acalim Kendi isimizin hamali olalim el kapisinda calisacagimiza Hem sikenderi de yanimiza aliriz Katlariz parayi 😀 Olabilir Fuat kardeşimle hamallıktan gelen parayla 1 lot kolonyayi ortaklaşa alırız
Originally Posted by Fuat Soylu üstadım dilerseniz küfürlere başlayabiliriz , sen ne zaman münasip görürsen ben sövmeye hazırım 😀😀 Bakın itne diye diye bu düşüşte yine sağlam tuttunuz kağıdı 😀😀 Bosuna itne demiyorum ben ona 😀
Originally Posted by harunlu Olabilir Fuat kardeşimle hamallıktan gelen parayla 1 lot kolonyayi ortaklaşa alırız O zaman bu aksam sikender abimi arayayim
Originally Posted by Webster O zaman bu aksam sikender abimi arayayim üstadım filmin sonunda öleceği kesin adama herşey gzl olacak iyileseceksin derler ya . o kandırılan adam gibiyim sanki
foçabeyi ne oldu senin işmen'e eksi yazmış bugun. alirsın işmen olursun pişmen alırsın konya görürsün hanya konya
Originally Posted by harunlu üstadım filmin sonunda öleceği kesin adama herşey gzl olacak iyileseceksin derler ya . o kandırılan adam gibiyim sanki Ustadim bendeki zarari gorseniz kendinizi viski icen nuri alco hissedersiniz 😀
Originally Posted by Webster Ustadim bendeki zarari gorseniz kendinizi viski icen nuri alco hissedersiniz glyho dan da despc den de iyi zarar yedim üstadım. chiwas ı çok ozluycez artik olsun iyiki kaçak rakı çıktı yanına da bi baş suvan birazda pindir aman efendim ne güzel yenir
Forum Rules
Yer İmleri