Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Arkadaşlar en kısa bulduğum yol. İlk defa olduğu için biraz kurcalıyarak buldum.
Tefaş sitesine gir.
" Fon Detaylı Analiz " tıkla
" Fon ara " kısımına fonun kodunu gir. Örneğin " mac "
Açılan pencerede " MAC - MARMARA CAPITAL PORTFOY..... " şeklinde fon adı çıkar
O yazının üzerine gel ve " Tıkla "
Fon adının yazdığı Gelen pencerede sağ tarafta bulunan " Analiz et " e bas. Fon güncel fiyat bilgileri gelir.
Şimdilk bulduğum en kısa yol bu.
Bu sorunu bir iki kişi yazdığına göre diğer arkadaşlarda bir sorun yok herhalde. ilginç bir durum.
Sn Tbey,
İnternet adres çubuğunda www.te... şeklinde yazınca aşağıda link olarak eklediğim şekilde daha önceden girmiş olduğunuz sayfaların adresi çıkıyor. Onlardan sözgelimi sonu TKF ile bitene tıklayınca o fonun sayfası geliyor ekrana. Umarım anlatabilmişimdir...
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=TKF
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Biraz önce OSD fon için 165K alım emri gönderdim. Fonda boş yer var mı?
Borsa düştüğü için OSD fondan çıkıp hisse yoğun fonlara geçiş olmuş gibi gözüküyor.
Fon piyasasında öyle bir şey olmaz. En azından ben 7 yıldır hiç rastlamadım. Borsa düştüğünde, hsyflerden de çıkış olur. Borsa çıktığında hsyflere hücum olur. Borsada da , hisse senedi fonlarında da alım-satım yapan aynı kolektif zeka. Panik oldu mu hepsinde oluyor, coşku oldu mu hepsinde oluyor.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri