teşekkürler ederim bilgilendirdiginiz için. daha önce hic katilmadim da bakalım zararlı çıkmayız inşaallahRMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı pazarlar dostlar. Elektrikli araç istasyonu ihalesi bu yıl yapılmaz mi acaba? Bu ihale olursa iki güçlü şirket var. ENJSA ve ZOREN somut bir adım görülürse bu hisseler için bir beklenti olur.
Dünyada hızla hibrit ve elektrikli araçlar yaygınlaşıyor ülkemizdeki şirketlerde buna hazırlık yapıyorlar FORT, TOASO, KARSN, ASUZU.
Yenilebilir enerji hızla yayginlasacak ve teşvik edilecek. NATEN
Karbon fiber kullanımı tüm dünyada hızlacak ,AKSA.
Yerli TOGG otomobilın ve AB nin araçların çelik akşamların bir çoğunu karşılayan ve karşılayacak şirket CEMTS.
Japon teknoloji devi Hitachi ile işbirliği görüşmeleri içinde olan ve bu görüşmeler olumlu
gerçekleşirse büyük oyuncu olma ihtimali yüksek olan ARCLK.
Dünya beyaz çimento üretiminde ilk beşte yer alan ve Hollanda merkezli bir çatı şirketi altında koordine edecek olan CİMSA.
İsviçre merkezli bir şirkete ortak olup Avrupa'ya açılan DEVA Holding.
Bu yazdıklarıma benzer bir çok beklentisi olan şirketleri araştırıp paylaşsak sonra teknik olarak Çelik hocam bir süzgecinden geçirse güzel olurdu. YTD.
Allah razı olsun senden Esma hanım.
Bir şirkete bakarken elbette geçmişine bakıp nasıl karlar etmiş ve bu karları hangi koşullarda yapmış diye bakalım ama en önemli şey gelecekte hangi koşullar olacak ve nasıl karlar edecek ona odaklanalim. Mayıs 2019 da TTRAK 25 tl aldım. 35 tl gelince çok sevinip pahallandı deyip çıkmıştım.O zaman da hurda teşfiği beklentisi vardı. 1.5 yılda 23 ten 237 tl ye vardı. Bu operasyon yapılan hisselerden değil kendi bilek gücüyle geldi. Güzel bilançolarla geldi. Ozaman F/K 25 gelmişti pahalıdır demiştim şu anda fiyat 215 F/K 15 ler.Demem o ki patronu Şeytanı olmayacak piyasada lot sayısı fazla olmayacak iyi yönetilen ve gelecek yıllarda sektörel olarak bir daralma olmayacak güzel karlar etmeye devam edeceğine inandığımız şirketlerde sabırlı olmalıyız.
Yazdığınız hisselerin hepsi birbirinden güzel Esma hanim bilgilendirme için teşekkürler yazdıklarınıza katılıyorum gelecekte söz sahibi olacak hisseler öncelikli olması lazım ,benim için öncelik her zaman hikayesi ve beklentisi olması bir de Çelik hocamızın dediği gibi primsiz olması lazım .Yazdiklariniz içinde en primsiz kalan bana göre ZOREN beklentisi de var araştırmak lazım diğerlerini de.
[QUOTE=suzay;5198104]teşekkürler ederim bilgilendirdiginiz için. daha önce hic katilmadim da bakalım zararlı çıkmayız inşaallah
Önemli değil ne demek ben de katılmıştım bir kere oradan biliyorum ,bedelli olayı biraz da patrona bağlı eğer bedelliden gelecek parayı yeni yatırımlar için kullanacaksa kağıt iyi olur ama borç ödeyeceklerse o para ile ne kadar iyi olur bilmiyorum.
Son düzenleme : ACEMİ BORSACI; 28-02-2021 saat: 16:31.
Yer İmleri