KPHOL'ün kapatıldığı akşam yaşadıklarım geldi aklıma.
Çok zor bir gündü ama alıştık.
Üzülmeyin canınızdan daha değerli değil hiçbir mal.
Giden yerine gelir ama can gelmez.
Canınızı sıkmayın.
Geçmiş olsun hepinize.
KPHOL'ün kapatıldığı akşam yaşadıklarım geldi aklıma.
Çok zor bir gündü ama alıştık.
Üzülmeyin canınızdan daha değerli değil hiçbir mal.
Giden yerine gelir ama can gelmez.
Canınızı sıkmayın.
Geçmiş olsun hepinize.
Arkadaşlar SPK daha önce uyarılar yaptı mı ? Yoksa pat diye mi kottan çıkarılmasına karar verdi? Kottan çıkarılan hisseler ile ilgili SPK öncesinde uyarıyor mu ? Çok önemli arkadaşlar lütfen bilenler yorumlasın
Yok dostum bıldiğim kadarıyla herhangı bır uyarı yapılmıyor.. Sen yinede araştır.. Trnsk hissesinde hıc unutmam çarşamba malımı satmıştım cuma seans sonu pat bir haber kottan atıldı diye..Allah ın ıyı kuluyduk yani. En ıyısı yakın izleme pazarına hıc bulaşmamak. Tabı borsada bu kadar ky varken bu pazarada nur yağdı. İnşallah fazla yakalanan olmamıştır.. Herhangı bır ıkaz uyarı yapılmamıştı.. Zaten öyle bır uyarı yapılsa malı satacak kımseyıde bulamazsın..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Böyle bir açıklama yapmaz ama gözaltı pazarındaysa zaten böyle bir risk vardır.
Gözaltı Pazarı, mevcut düzenlemeler, standartlar ve finansal durum açısından gerekli sağlayamayan/sağlamayan şirket hisselerinin kamu yararı adına Borsa kotundan çıkarılarak incelendiği yerdir
Niye diğer attığı şirketleri uyarmışta,bunu uyarmadan atmış..herkes bu sorunun cevabını merak ediyor..yoksa herkes tuttutmuş senin gibi,gözaltı hissesi bu ,uyarılma olmaz diye...niye diğer yip hisselerini uyarıyor da bunu uyarmıyor..var birşeyler...hadi açıkla bakalım..niye sadece bu...
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
uyarması lazım..2015 yılına kadar kap haberlerine baktım,tek bir uyarı göremedim..
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Yer İmleri