Sayfa 131/1000 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Ama bir bedeli olmalı.. hele ki tamamen masumlara , savunmasızlara yapıldığında ve eşdeğerde..
    mağdur yaştan cinsiyetten bağımsız her zaman masumdur, savunmasız olduğu için de mağdurdur.(entrikayı sever bizim halk)

mağdur: kendisine haksızlık edilmiş
    masum: hiçbir günahı, hiçbir suçu bulunmayan

gerisi laf salatası

2019 istatistik
    https://data.tuik.gov.tr/Bulten/Inde...eri-2019-33625

Yazsam sövecem, en iyisi yazmamak...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Bir karar verin artık, asacaz mı semirtecez mi?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    mağdur yaştan cinsiyetten bağımsız her zaman masumdur, savunmasız olduğu için de mağdurdur.

mağdur: kendisine haksızlık edilmiş
    masum: hiçbir günahı, hiçbir suçu bulunmayan

gerisi laf salatası
    Laf salatası değil.

İnsanın kendini koruma hakkı ve kararına, hiç bir şey devlet dahi engel olamaz..

Amerika'da adaleti 6 patlar getirmiştir. Herkesi , şiddet karşısında eşitlemiştir.

Ama , henüz o idrake ulaşmamış yavrunun kendini koruma ve gidip intikamını alma imkanı yoktur..Birde öldürüldüyse..

Devlet bu durumda gereğini yapmaz sa asıl işte o zaman o yavrunun sahibi, o annenin - zavallı kadının akrabaları boş mu duruyor..

ve aynen de böyle oluyor canım kardeşim..

Demek ki, adalet sizin dediğiniz gibi olunca topluma huzur gelmiyor aksine kaçıyor..

Eşit gibi görünüyor ama eşit değil işte her mağdur..

5. abd yardım paketi oylaması neticelenene kadar dolar negatif seyredecektir. oylama sonucuna göre yön kendini tayin eder bence.. ytd

6.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Eşit gibi görünüyor ama eşit değil işte her mağdur..
    mağdurluğun derecesi yoktur.. cezanın derecesi vardır..
    https://hukuk.deu.edu.tr/wp-content/...1/Centel-3.pdf

Amerikan sisteminde bile hatalı idamlar mevcut..
    mevcut yasalarıı yerinde uygulasın kamu otoritesi..
    sonra yaşam ölüm hakkını terazisinde tartsın..

dahası, vatandaş kamuda olmayan terazi hakkını kendinde görebilmelimidir ?

idamin herhangi bir tonu pratiken ugulansın...
    bu ülkenin soyal yapısında/ entrika kültüründe mezbahaya döner ortalık..
    örn muhalifim diyen adamlar yazıyor çiziyor.. herifi bıraksan kıyma makinası olacak ortalık.

yada
    çocuklarda psikopatlık/sosyopatlık..
    çocukta kimi zaman masum değildir.

kamuya yansıyan suçlarsa sorun.. yansımayan kısmını bilmeyin ozaman..
    pek renklidir o kısmı.

7. Herifler bir konuşuyor sanki meclise idam yasasını kendileri vermiş onun orada nasıl dönüşeceğini bunlar kontrol ediyor hele ki uygulamayı da kontrol edecekler tabii salla gitsin sonra sallandir gitsin .

Ben Çince mi yazıyorum yok okuduğunu anla diye bana laf sokuyor .

Bu ülkede izlediğim meşhur bazı duruşmalar var buradaki bazı sanıklara kimse idam cezasi veremez verse uygulayamaz bunları görmemiş bilmiyor salak salak konuşuyor .Benim söylediğimi afaki boş laf zannediyor çünkü cahil cahille bir olmamak lazım ama salça oluyor .
    Bir de kategorize etmişler kendi dedikleri idam edilecek bunlara soracaklar ya bunlarda söyleyecek şunu asin bunu asmayin diye .
    Bunlar soyle diyecek tacixcileri sola koyun kadın katillerini sağa koyun sonra bı sağdan bı soldan asin bakın nasıl adalet geldi.
    Beyinsiz herifler.

8. Değerli Üyeler,belli suçlara idamı savunan sayın üyeler,bakın diyorum,aman diyorum;adam beden eğitimi öğretmeni evinde online ders verirken ''gürültü yapıyor'' diye 8 maganda evi basıp kemikleri kırılana kadar dövüyor ve denetimli serbestlik denen garabetle serbest bırakılıyor,gaza gelip sosyal medyada yukaridakilerden birine yüksek perdeden bir şeyler karalayan 6 ay yatıyor......

Şimdi bu güzide ''hukuk sisteminde'' canice hisle işlenen suçlara idam gelse dahi bir süre sonra örneği görüldüğü üzere İran vb demokratik ülkelerde olduğu gibi soyut suçlar yaratılarak yaratılmak istenen sistemin koruma kalkanı olacak,kendilerinden olmayanlar meydanlarda sallandırılacaktır,insan canına kıyanlar da bir müddet sonra ''kader mahkumu''olarak adlandırılıp serbest kalacak ve bu sakat sistemin savunucusu olacaktır..

Keşke adil bir dünyada yaşasak ve savunmasızları,tehdit,taciz ve katledenler en ağır cezaları alsalar....

Sayfa 131/1000 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •