Sayfa 699/1060 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709749799 ... SonSon
Arama sonucu : 8474 madde; 5,585 - 5,592 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    spk.gov.tr haber geri çekmişler yada ben göremedim....
    Evet bende göremedim

2.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Yeni haberlere destek olması için geçmişten nostalji 2014 te şirketlerin fişi çekilmişti ışıklar yandığı zaman geçici bir körlük yaşayabiliriz.
    spk gov bakınca 2 onur 2 gerçekten körlük yaşadım.sevincimiz kelebeğin ömrü kadar mı acaba

3.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    spk gov bakınca 2 onur 2 gerçekten körlük yaşadım.sevincimiz kelebeğin ömrü kadar mı acaba
    Sanmam içirikte bir değişiklik yapacaklardır

4. artı yatırım holding te olanlara Allah sabır versin.

5. Devir olan kim devir alan kim ikircikli bir ifade birleşmeye konu olan şirketler ve çbs boya ya devir olacaklarmış gibi algı oluşuyor bu ifadeler aslında iştiraklerin pay oranları özkaynaları devir alan şirketin devir olana vereceği bedelsiz paylar açık olarak yönetmeliklere uygun olmalı bu yapılan bildirim iştirakler üzerinde hakim şirketin payları nedir öz kaynakları nedir devir olacak şirkete verilecek paylar nekadar hep soru işareti.

6.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    artı yatırım holding te olanlara Allah sabır versin.
    Kaç yıl beklerler acaba biz bekliye bekliye sabreden derviş misaline döndük belki hisseleri toplamışlardır panik ve korku insana hata yatırır.

7. spk .gov.tr ne gönderse yayılıyor hemen bunları açıklamadan önce denetleyen yokmu demekki stajyerlere kalmış .gönder gelsin ne bulursan gönder gelsin...

8.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    spk .gov.tr ne gönderse yayılıyor hemen bunları açıklamadan önce denetleyen yokmu demekki stajyerlere kalmış .gönder gelsin ne bulursan gönder gelsin...
    Yarın düzeleceği ile ilgili bir dedi kodu var yarın ola hayrola bende haberin kaldırıldığını görünce üzüldüm inşallah yarın yeniden daha çok detaylı ve güzel bildirim görürüz.

Sayfa 699/1060 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709749799 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •