9 aylıkta ons üretim maliyeti 4536 tl son çeyrekte ons maliyeti 6959 tl. üretim maliyeti %50 artmış ancak faaliyet raporuna bakıyorsun konuyla ilgili tek bir açıklama yok. Üç ayda ne değişti birader niye açıklamıyorsun, bu kadar önemli bir değişiklik açıklanmaz mı. Ey kayyum, eğer açıklamıyorsanız hakkınızda kötü şeyler düşünülmesine de izin veriyorsunuz demek değil mi? Bilemedim altındaki adamlar mı kayyumu kekliyor acaba. Kabak gibi ortada olan bir durumu niye altındaki adamlara sormazsın niye faaliyet raporunda açıklama yapmalarını istemezsin. 9 aylık faaliyet raporunda maliyetlerin artacağına dair bir açıklama yok şimdi bir sonraki çeyrekte ne olacak süpriz mi. Faaliyet raporunda "fiyat riski" diye bir risk var. Neymiş altın fiyatları düşerse operasyonel karlılık azalırmış. Eee peki fiyatlar son çeyrekte düşmedi ama operasyonel karlılık yine düştü bu riski de bir koysanıza. Maliyet yönetimi diye bir şey yokmu. Bunlar kızdıran noktalar
Neyseki arama faaliyetleri kapsamında mollakaradan çok ümitliler. Arama faaliyetleri sanki son çeyrekte daha yoğun olmuş gibi. 9 aylıkta 69 mln arama gideri olmuşken son çeyrekte bu 50 mln olmuş.
Temettü lafını attılar ortaya bakalım üstesinden gelebilecekler mi
Herşeyin hayırlısı olsun.
Yer İmleri